» Catedrala Mântuirii Neamului va fi atât de înaltă, încât Dumnezeu o să ceară demolarea ei în instanță, pentru că-i face umbră în curte.

» Ca să nemulțumească și cealaltă parte, catedrala va avea o fundație atât de adâncă, încât Necuratul nu va mai dormi niciodată, din cauza petrecerilor de deasupra.

» Magistrații de la Tribunalul Municipiului București vor muri de ciudă că un Judecător de la altă instanță are casă mai mare decât ale lor.

» Încă o dovadă că Biserica se modernizează și caută să se plieze pe nevoile populației: în curtea catedralei se va construi și un aeroport.

» RATB va introduce o linie de autobuz în curtea Catedralei Mântuirii Neamului. Dar asta numai temporar, până se vor finaliza lucrările la magistrala de metrou.

» Catedrala Mântuirii Neamului a fost construită cu gândul la o veche zicală românească: „Ce-i mare, și lui Dumnezeu îi place“.

» Ne cerem scuze, dar trebuie să facem deja o mică rectificare. Fundația nu va fi atât de adâncă pentru a-i supăra pe vecinii de dedesubt, ci strict din motive tehnice: încălzirea catedralei se va face prin pardoseală.

» La cât e, ar trebui să-i spună Catedrala Mântuirii Neamului Prost.

» Mi se pare mie sau șefii BOR s-au ambiționat doar așa, din vanitate, ca să aibă și Dumnezeu un palat mai mare decât Gigi?

» Catedrala Mântuirii Neamului va fi atât de înaltă, încât muncitorii care vor lucra la turle vor ajunge în Rai direct pe schelă.

» Dumnezeu este cam îngrijorat de suma pe care va trebui s-o plătească la întreținere în noua Lui casă.

» Se pare că în noua catedrală pot încăpea mai mulți dumnezei în același timp.

» Catedrala Mântuirii Neamului va avea o aripă specială pentru săraci, unde acestora li se vor lua banii în rate.

» O veste bună pentru turiști: turul catedralei va începe de la poarta principală, de Înviere, și se va termina tot acolo, de Crăciun.

» Dacă vi s-ar spune că este vorba de o instituție care își adulează șeful și se fundamentează pe Sfânta Treime, v-ați gândi la BOR și la Catedrala Mântuirii Neamului, sau la trustul Intact și Antena 1, Antena 2 și Antena 3?

» CEO Daniel e mulțumit. La cât de mare o să fie catedrala, cutia milei va fi amplasată pe undeva prin paradisul fiscal din Insulele Cayman.

» Următoarea provocare pentru Felix Baumgartner este să sară de pe Catedrala Mântuirii Neamului.

» BOR va lansa Voyager 3 cu o rugăminte pentru extratereștri: să monteze ei paratrăsnetul pe Catedrala Mântuirii Neamului.

» Ce se mai vede din spațiu în afară de Marele Zid Chinezesc? Macheta Catedralei Mântuirii Neamului.

» Să nu-i uităm pe bulgari, care vor reclama la Uniunea Europeană că, din cauza umbrei Catedralei Mântuirii Neamului, nu li se mai coc castraveții.

» Bucureștenii ar trebui preveniți: când o să tragă clopotele la Catedrala Mântuirii Neamului, vor cădea clădirile mai ceva ca-n ’77.

» Catedrala Mântuirii Neamului va fi atât de mare, încât lui Dumnezeu îi va fi frică să stea singur în ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here