Da tată, mi-am luat echipă de premier lig, team îi zice la engleji. George Becali când vorbește, George Becali se ține de cuvânt. Nu vă zic cât am dat pe ea. Bine, nu vă zic acuma. Hă, hă, hă…

Aston se cheamă echipa, e din orașul Villa din Anglea, un oraș vechi și mare cică. FC Aston Villa, adică FCAV, cum îmi place mie să zic.

De azi o să vă țin la curent personal cu ce se întâmplă la echipă, să nu mai citiți voi pe la gesepeu, care știți voi ce fac eu cu gesepeu’, care împachetez brânză și pește cu el, hă, hă, hă…

Am echipă serioasă, 33 de bucăți, numa’ unu și unu băieții. Antrenor e unul, Kevin MacDonald, cred că a lucrat la mecul de la metrou de la Unirii și când s-a închis a rămas omul fără servici și l-am luat cu mine aici în Anglea, că sanchi, antrenor. Pe Luțu nu l-am adus încă în Anglia, nu știe să conducă pe stânga mașini cu volanul pe dreapta și, oricum, el o să fie antrenor la FCSB când o învăța să scrie și să citească.

Da, tată, da, sunt patron în premier lig, că unu’ e Becali în România, acum și în Anglea. Sâmbătă avem meci cu FC Tottenham, cică, sanchi, ăștia a jucat ei finala de Cempionz Lig. Păi, bă, băiatule, dacă ai jucat tu finala de Cempionz Lig, înseamnă că tu ești puternic, nu? Și dacă eu sunt Becali, eu mă bat cu cei mai puternici, că eu așa am fost învățat. Să mă bat cu cei puternici, nu?

Problema mea acuma e că nu găsesc pe hartă orașul ăsta, Tottenham. Eu am telefon cu butoane, nu am gugăl meps și atunci sunt nevoit să caut pe o hartă cu Anglia pe care am pus-o eu pe ea pe perete lângă icoana cu sfântu’ Gheorghe fără balaur, că nu mai a încăput în poză când am pozat-o eu pe ea. Pe icoană, adică. Ia, cum sună Tottenham și cum sună Becali? Zice un băiat pe aici, că cică Tottenham e echipă din Londra.

Mda, bine că e el deștept. Deci mă duc la Londra, tată! Îmi iau și două-trei costume dacă tot ajung acolo.

Am trecut și pe la băieți la antrenament, să-mi fac o idee de cum să jucăm. Eu vreau 4-3-3, dar MacDonald ăla zice că Four-Three-Three, sper să-l conving că eu am dreptate. Am în echipă băieți de pe toate cele trei continente: Anglea, Europa, Africa și America de Sud. Din Asia nu am, am avut noroc, că mie nu-mi place mâncarea asiatică, eu cu brânza de oaie, carnea de oaie, ouă de oaie, din astea, mai pe tradițional așa.

Înainte să plec, i-am făcut ofertă lui Șumudică, dar are telefonul închis. Treaba lui, pun pe altcineva paznic la palat, la București. Acum fac o ședință cu ăștia, vreau să schimbăm stema și să înlocuim leul ăla urât cu o cruce aurie, sfințită. Steaua aia pusă de-an boulea acolo o mai las puțin, îmi aduce aminte de acasă. Așa, tată, gata!

Când mă mai sunați de acum încolo, să aveți roamingul deschis, că am număr de Anglea acuma, hă, hă, hă… Hai, m-am distrat destul cu voi, ne vedem săptămâna viitoare, vă povestesc cum a fost la meci și cum m-am distrat cu fraierii de la Tottenham. Forța FCAV!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here