Doamne, stf, ce să ne mai căcăm atâta pe noi?! Ce mi-ai făcut, Doamne? Tu ai văzut ce am pățit Sâmbătă? Iar am luat-o, Doamne! La mine acasă, la Bărminghem. M-a bătut fraierii ăia de la Suo, Souht, Sat, Sosh, Suhtanmto, Sothaton, să mă piș pe numele lor și pe ei și pe antrenorul lor și pe patronul lor și pe stadionul lor și pe suporterii lor și pe arbitrii lor și pe nevestele lor și pe mașinile lor și pe casele lor și pe străzile lor și pe autocarul lor și pe echipamentele lor și pe metodele lor de antrenament și pe toată Anglea.

Ce plm, Doamne?! A ajuns magica FCAVB și marele ei patron George Becali la retrogradare? Da’ chiar nu mai e pic de respect în țara asta de căcat? Chiar așa, vine cine vrea și îl bate pe Becali? Eu am înțeles, la băieții ăia de la Suo, Souht, Sat, Sosh, Suhtanmto, Sothaton aaaa… gata, calm, George, calm, George, calm, George, m..e Talpan, calm, George, calm… așa… la băieții ăia le zice sfinții, da’ le zice proștii de suporteri ai lui ei, doar nu e sfinți de-adevăratelea, nu? Zi, Doamne, că înnebunesc aici! E sfinți sau nu? Că dacă e sfinți și matale nu i-ai zis lu’ George Becali să cumpere echipa cu sfinți din Premier Lig și m-ai trimis la dobitocii ăștia din Bărminghem, atunci ne supărăm tare de tot, să știi. Și dacă nu e sfinți ne supărăm, da’ mai puțin, că să-mi bag eu p..a puncte puncte în tine de bulangiu, Doamne, că ai cam uitat de robul tău păcătos Becali. Mi-a dat ăia trei boabe, Doamne! Trei în plm, ca să citez un mare gânditor care îmi place mie de el. Și după ce am luat trei, hop și boii mei cu golul de onoare. Auzi la ei, onoare! Păi m-am cam săturat să dau mereu numai golul de onoare. Da’ golul victoriei noi când îl dăm bă, hahalerelor care sunteți voi proști? Da’ golul doi? Da’ golul trei? Când batem, băbăieți și noi pe cineva?

Matale ești ocupat cu pregătirile pentru ziua lu’ ăla micu’? Chiar, cât face băiatul? Mulți înainte! Aș fi venit și eu la petrecere, luam și cado pentru băiat, da’ idioții ăștia mi-a pus meci chiar a doua zi după serbare și mi-e că mă matolesc acolo în Rai și o să fiu mahmur. O să trimit niște lire streline nebăute și nemâncate să fie acolo în sănătatea lu’ matale și a lu’ băiat. EL ce mai face? E însurat, are copii? Chiar, nu-i place fotbalul? Îl iau la mine la echipă, Doamne, îl pun direct căpitan, că, nah, SiVi bun are și poate așa te mai uiți și matale la meciurile lui George Becali și îl mai ajuți să nu mai fie ciuca bătăilor mereu.

Ziceam că am meci a doua zi, da’ n-am înțeles eu prea bine cum se face la meciul ăsta de care îți zic eu, că ei zice că e și cu boxing ceva, adică cred că ne și batem, nu doar jucăm fotbal. De aia și Luțu și MM sunt pe sala de forță de trei zile non stop. Acolo mănâncă, acolo se cacă, acolo doarme, acolo se f…, eh, ce fac și ei acolo, ca băieții tineri, mă-nțelegi matale, că ești înțelegător și iubitor cu noi oamenii păcătoși. La fotbal m-am mai obișnuit, cred că iar luăm bătaie, da’ la trosneală nici nu concep să pierdem. I-am chemat și pe Vali Argăseală și pe Sandu Tudor și până la meci face toți binging non stop pe filme cu bătaie: Sora 13, Luptătorii din valea misterioasă, Shaolin provoacă ninja, Luptătorul cu sabia, Biciul fermecat. Are băieții în cap numai scheme de la Gechi Cean, Brusli, Ceac Noris și Ștefan Segal. Păi, bă Anglea, vrei boxing, îți dă George Becali și băieții lui boxing de nu-l poți duce nici tu, nici fraierii ăia de la Noruici, că cică ăia a primit repartiție să se bată cu magica FCAVB.

În fine, m-am enervat tare pe tine, Doamne și pentru asta îmi cer iertare. Da’ și matale bulangiu, pe bune!

Îmi pare rău că nu știu când plm ajung acasă în Pipera, să tai și eu un porc tradițional, așa cum făceam pe vremea când eram patron la FCFCSB. Chiar, ei ce-o mai face? Tot așa, săracii? Adică tot în Liga 1? Nu s-a descurcat și ei cum s-a descurcat Becali? Eh, mai dă-i în mă-sa pe ei, Doamne!

Hai să ne concentrăm pe FCAVB acum, da? Și facem așa: ți-am zis, de boxing dei mă descurc, bat la ei ca la fasole, dar după aia te ocupi și matale, da? Și nu rămâne Becali dator, știi bine. Hai mersi, te pup! Petrecere frumoasă la ziua lu’ junior. Amin! Hei, hei, hei!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here