Băi Doamne, băi tată, băi! Una vorbim și alta facem. Cum ne-a fost vorba, atotputernicule? Pe ce loc trebuia să fie magica FCAVB azi? Parcă 9-10 l-am auzit pe domnul George Becali spunând, adică pe mine m-am auzit spunând. Tu ce ai auzit? Tot locul 18, tot retrogradare?! TU ești atent când vorbește George Becali? Sau TE deranjez? Sanchi, ești ocupat TU, că TU ești marele Dumnezeu, ce să zic… Eh, lasă că mai face George Becali biserici și donații la biserici din pluă, bă! Nu zic nu, ai fost băiat salon, am luat 1 punct la Braiton, greu l-am luat în p.zda mă-sii, da’ l-am luat. Sărumâna și bogdaproste, să treci pe la casierie! Da’ cu clasamentul ce căcat facem, Doamne?! Chiar nu se poate umbla puțin acolo, că dacă e de bani, asta nu e problemă, doar mă știi că-s băiat solvabil.

Acuma nah, găsim și o modalitate să încasezi MATALE, să nu mă bage ăștia iar la dare de mită și pe MATALE la luare. Cum ar fi, bre Doamne-ajută, să te salte DNA-ul pentru corupție? M-aș căca pe mine de râs, hă, hă, hă…

Da’ în fine, bate George Becali pe Uatford și pe Bron, Boren, Bornmas, Bournem, Burnmus, #muietlpn #muietlpn, paula mea, pe ăia cu B și gata cu emoțiile. Trecem pe loc neretrogradabil, adică scăpăm de retrogradare cum ar veni, sanchi. N-ați prins-o pe asta cu tlpn, este? Am zis eu așa #muietlpn, adică mu.e puncte puncte lui Talpan. Da’ am scris tlpn să nu se prindă Talpan că lui vreau să-i dau la mu.e puncte puncte, că și dacă se prinde și mă dă iar în judecată, eu la instanță zic:

– Onorată instanță, eu am zis tlpn nu Talpan, nu știu de unde a înțeles el că zic de el.

Și gata, își ia fraierul la mu.e puncte puncte de două ori. Păi nah, cum sună fraier și cum sună Becali? Mda, cam la fel, știu. În fine, trecem mai departe.

Mă uitam pe satelit zilele astea la televizoarele în românește, că când mi se face dor de România și țara mea Pipera, mă uit la televizoare în românește și văd că proștii ăia de porcurori (și aici am făcut la fel ca la Talpan, am scris porcurori nu procurori ca să nu știe procurorii că pe ei îi fac proști) nu e în stare ei să-l facă pe Dincă ăla să zică adevărul că ce a făcut el cu fetele alea. Adică nu putem noi să găsim adevărul de la Dincă. Păi ia fă-mă tu, stat român, pe mine, pe George Becali, procuror. Trei ore să fac anchetă cu Dincă. Atât! Eu, în trei ore, aflu tot adevărul. Știi cum îl aflu? Nu îmi trebuie prea mult. Un ciocan pe o singură unghie și, când ridici ciocanul pe a doua unghie, să vezi cum zice Dincă: Stooooop! O să spuneți nu, că e cu violență, sanchi, ancheta. Păi dacă a ars, omorât fete, suferă familii, mame, frați, surori, păi ce mare lucru este un ciocan pe o unghie?! Ca să aflu tot adevărul, să nu mai aducă ei pe Efbiai. Lăsați-mă trei ore cu el, vă spun adevărul eu, George Becali!

Așa o să fac și la echipă! Ai luat bătaie, ciocan pe unghie. La ciocan pe a doua unghie, ia să vezi, victorie!!! Da, gata, m-am hotărât, Doamne! Nu mai am nevoie de MATALE! Mai lasă-mă și TU cu figurile TALE, că m-ai omorât de cap. De acum, Dumnezeu la Aston Villa e George Becali. Îi stric și recordul lu’ Livărpul, bat și pe Citi și pe Celsi și pe Unirea din Mencestăr și pe Murinio și pe toți, mă piș pe ei. Cu ciocanul peste unghie îi bat.

Nu știu cum de nu m-am gândit eu mai devreme la asta. Acum îi trimit pe Meme și pe Luțu la magazin să-mi ia mai multe ciocane să am de antrenamente. Fiecare om cu ciocanul lui. Îi las pe ei să și le aleagă pe ale lor și cu ei fac demonstrația. Să vadă englejii ăștia că George Becali nu glumește. Ia uite la Luțu, deja plânge, mi-e și milă de el săracul. M-a impresionat așa tare că o să-i dau două ciocane lui Meme acum și data viitoare două lu’ Luțu.

Gata, vă las, mă duc la antrenament. Forța FCAVB, forța Becali! Sau cum îmi place mie de acum să zic: Stop! Hammer time!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here