A mai trecut una bucată săptămână dragii miei și George Becali a mai repurtat o glorioasă victorie pe câmpul de bătălie care este astăzi Premier Lig. Nici nu vreți să știți ce greu mi-a fost. A venit la Bărminghăm agaricii ăia de la Uatford. Meci de căcat până în minutul 38 când nu știu cum Paștele mă-sii scapă unul dintre agarici și mi-o vâră-n ațe. Pac, 1-0 pentru agarici! Mă căcasem deja pe mine, am pus mâna pe telefon să-l sun pe boul ăla de pe bancă, dar Meme, translatorul meu, dispăruse, băga-l-aș în mă-sa și pe incompetentul ăsta. A venit când era deja pauză, cică se cufurise și era pe tron când George Becali avea nevoie de el.

În fine, l-am scuipat de două ori și l-am înjurat de trei, dar nu l-am jignit sau umilit, sanchi, chestii din astea și îi zic să vorbească cu animalul ăla prost de își zice el antrenor să facă o schimbare și să câștigăm meciul. Evident, geniul lui Becali a dat roade și de data asta, l-a băgat ăla pe Douglas Luiz (ăla de îl confundasem eu cu crețul de la Arsenal, fost la Celsi și Pesege) și tocmai ăla a egalat. Bă, tată, și să-mi bag plua puncte puncte în ea de viață, să vezi chinu’ dracului după aia. M-au perpelit agaricii până la sfârșitul meciului de nu mai știam de trăiesc sau am murit și am ajuns în Iad.

M-am prins până la urmă că nu am murit, că George Becali când moare nu are cum să ajungă el în Iad, mă-nțelegi? Că George Becali, adică io, a făcut, face și va face multe fapte bune și nu are cum să ajungă în Rai. În plus de asta, dau și o atenție ceva la judecata de apoi și mă rezolv singur, dacă cu fapta bună nu se poate.

Da, și vă ziceam de meci, au dat leii mei de la magica FCAVB gol tocmai în minutul 95, de era să-mi rămână brânza-n gât când a țipat Luțu de bucurie. Drept pentru care i-am aplicat și lui două flegme regulamentare pe obraz, o palmă peste ceafă și un șut în cur, dar nu l-am înjurat și nici umilit nici pe el. Eh, și uite așa a mai luat George Becali trei puncte. Bravo, George Becali!

Bucuros nevoie mare m-am apucat să mă uit pe clasament să văd câte locuri am urcat și, ce să vezi, morții mamii lui de clasament?! Locul 16, în plm!!! Adică nu chiar retrogradare, dar pe aproape. Nu mai pot cu Premier Lig ăsta, vă zic, nu mai pot! Da’ ce vrei tu mă, mare Premier Lig, de la George Becali? Adică cu egalul nu e bine, cu victoria nu e bine. Da’ cât să mai suporte și George Becali răutatea asta? Te-ai pus pe mine, este? Nu-ți convine că vine un român și face performanță în Anglea, este? Adică cum vine asta? Livărpul și neamțul chior bate 2-1 și e pe primul loc, Citi și Pepe Gardiola bate 1-0 și e pe locul doi, iar George Becali bate și el cu 2-1 și e doar pe locul 16? Păi unde e dreptatea, vă întreb?

Am fost în uichend la Londra să văd și eu ce mai face prietenii mei Abramovici și Murinio. Da’ nu era nici unu’ acasă. Adică eu am ciocănit, s-a auzit ceva mișcare, da’ cred că era servitorii sau câinele, că nu mi-a deschis. Am auzit că zicea cineva Iț Gigi, du nat opăn ză dor, da’ era în engleză și cum eu nu mai vreau să vorbesc în engleză, n-am înțeles. Eh, și dacă tot eram acolo, m-am plimbat puțin pe stradă, să mai văd și eu cum se îmbracă lumea la Londra, sanchi. Bă, tată, am crezut că înnebunesc. Lumea și-a pierdut mințile și spune „Hai să facem femeia pe post de egalitate cu bărbatul”. Lumea chiar și-a pierdut mințile, vă spun! Femeile poartă pantaloni și bărbații fuste. Asta e moda la Londra! Păi bă, englejilor, bărbatul e făcut după chipul lui Dumnezeu, iar femeia e sclava bărbatului. Voi nu citiți Sfânta Scriptură?

M-am întors scârbit la Bărminghăm și îl găsesc pe Meme îmbrăcat așa la terenul de antrenament. I-am dat două capace fără violență și l-am retrogradat iar pe ticketing. Și așa nu mai am nevoie de translator, că pot să-i înjur și în românește pe engleji. Înțelege ei că e vorba de înjurături după privire. Luțu a fost cuminte cât am plecat, lui nu am să-i reproșez nimic. Bine, să mai urle el o dată în lojă ca nebunul și îl căpăcesc și pe el, tot fără violență.

Fug la antrenament acum, că vine un popă de la muntele Assos să-i învețe pe băieți să facă crucea corect. Forța FCAVB, Amin! Hei, hei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here