Ha, ha, hai să râdem de George Becali, că iar a luat bătaie. Da mă, ce să zic? Păi voi v-ați uitat la meci, săracilor? Sau nu prindeți Premier Lig și Cupa Premier Lig la voi în România? Păi când a venit ultima oară Citi la voi, le-a dat cu terenul în cap la FCFCSB. Și cu magica FCAVB ce a făcut? Un 2-1 bășit, care i-a ajutat pe ei și arbitrul VAR sau cum căcat îl chema. În fine, am ratat și al doilea trofeu pe anul ăsta după ce m-a scos zdrențele de la Fulam în ianuarie și din Cupa la Anglea. Mai am titlul să mă bat pentru el. Ce zic eu bătaie? Luptă, tată, că cu englejii așa trebuie lucrat: luptă, luptă și iar luptă. Acum nu știu dacă mai iau campionatul. Doar dacă vrea Dumnezeu. Că pot eu să-l iau și pe Messi, dacă nu vrea Dumnezeu, nu iau campionatul. Bine, eu nu vreau să-l iau pe Messi, că mie nu îmi plac jucătorii mici și care vrea ei să fie, sanchi, lideri pe teren. La FCAVB și oriunde e stăpân George Becali, există doar un singur lider, și pe teren, și în tribună, și la birou, și la stână, și oriunde în plm! Gura!!

Dar a fost frumos la Londra, am stat la lojă pe Uemblei, elegant. E ei proști englejii ăștia și le place desfrâul, da’ se pricepe la ceva. Se pricepe să facă stadioane, tată! M-am simțit ca acasă pe Uemblei acoloșa: geamuri curate la lojă, scaune cu spătar, televizor să văd și eu mai de aproape ce jucători joacă prost și pe cine trebuie să schimb. Avea și telecomandă, a înnebunit de bucurie Luțu. Că eu nu mai îl las pe el nici cu telefon fără butoane, nici cu telecomandă la televizor. Că l-am prins pe nemernic într-o seară, știți ce făcea?

Stătea ca o zdreanță puturoasă tolănit în pat și când intra George Becali în direct la televizor, el pac, schimba canalul și se uita la Puterea Dragostei. Păi cum, băi Luțule, să faci una ca asta? Tu când vorbește Dumnezeul tău, tu schimbi programul? Ia dă telecomanda aia încoace! Și i-am luat telecomanda și acum el are doar două programe pe televizor, Digi și Pro X, și le schimbă între ele din buton, adică face mișcare. Sănătate curată, Luțule, cu plăcere!

Abia abia m-am înduplecat și i-am luat mașină cu servodirecție, că obosea repede săracul la parcări laterale și apoi transpira și puțea a oaie, și mie nu îmi place să pută a oaie decât oaia.

Io acuma nici nu mai știu ce să zic și cum să zic. M-a distrus cu nervii de la cap englejii ăștia. A făcut ei ce-a făcut și acuma sunt pe locul 19 din 20. PLM, asta în traducere extraordinar de liberă, înseamnă r e t r o g r a d a r e DIRECT. Adică mă trimite jegurile în B rapid, fără discuții. Cum să faci, mă, una ca asta? Da’ pe altu’ n-ai găsit, băi Premier Lig?! Ești invidios pe talentul și priceperea lui George Becali, este? Nu-i nimic. La anu’ își ia frumos George Becali bagajele și se mută în altă țară. Eu nu pot să mai stau aici să mă hărțuiască ei. Că bani la biserici am dat, promisiuni că ajut oamenii am făcut, ce căcat să mai fac? O să retrogradez și cu asta basta. La revedere, Premier Lig, te salut și-n cur te tuf!

Nu mai am mult, vreo 10 meciuri și am plecat. Acuma săptămâna asta joc a doua zi de după ziua la femeie cu Lestăr, niște zdrențe arogante care se crede ei mari și tari. O să vadă ei cine e magica FCAVB cu adevărat după ziua la femeie. Cu credință o să-i biruiesc. CU credință și haz. Că eu din cauză că jucăm prost, fac haz de necaz. Măcar să râd și eu de alți oameni. Oricum râd mereu la pauza meciurilor ca să nu mă mai supăr, să nu mă enervez și să nu le tuf toți Cristoșii mamelor lor la toți bulangii din Anglea și din Spanea și de unde mai vreți voi.

De ziua la femeie, o scot pe Meme la restaurant. I-am zis și lu’ Luțu să își ia și el o zdreanță dacă vrea și facem un dabăldeit amândoi. Noi doi și fetele. Plătesc eu, ce plm! La câți bani am pierdut pe aicea prin Anglea, mai merg câteva lire din astea streline. Să fie pentru Domnul! Îi iau și o rochie lu’ Meme, mă duc acum să-l măsor la cur să văd și ce fel de chiloți îi trebuie. Dacă știți vreun dizainăr din ăsta șmecher de chiloți de bulangiu, să-mi spuneți și mie. Poa’ să coste oricât, când e vorba de acte de caritate George Becali nu se uită la bani. Te pup, Meme! Spală-te și tu la cur săptămâna asta, măcar de vineri încolo. Mersi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here