Helău din înnorata Angle la toți fani miei! Cum sunteți zdrențelor? Sunteți fericiți ca George Becali? Nu sunteți, că sunteți zdrențe, știu. Da’ io tot vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Copii miei nu vor să vorbesc așa mult despre asta, da’ io tot vorbesc. Nu s-a născut încă omul care să-i zică lu’ George Becali că să nu vorbească, mă-nțelegi? Io vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii, sanchi. S-a născut nepoata mea, bătatăbă!!! Are 3,9 kilograme, numa’ pulpă. O cheamă Maria, ca pe mama lui Hristos cum ar veni. Nașii sunt fata lui Teia și ginerele, sper că ei nu are coroanăvirus ca Teia. Seamănă cu mine. Maria nepoată-mea, nu fata lu’ Teia, nu fiți bagabonți, hă, hă, hă… De câteva zile, de la 8 dimineața când eram la biserică și până când a născut fata mea, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine. Și a născut, că m-am rugat bine, am învățat de la Sandu Tudor secretul rugăciunii puternice.

Aicișa în Anglea la bunic, cum sunt io acuma îi zice maretată, mi-a arătat Luțu într-o revistă cu poze cam puține, dacă mă-ntrebați pe mine. Așa că mai am puțin până ajung dumnezeutată, așa cum de fapt îmi doresc io de mic copil.

În fine, să trecem la fotbal că știu că voi de aia citiți ce scriu io aici, ca să învățați fotbal de la cel mai bun. Citeam acum câteva zile într-o altă revistă, la fel fără poze, că nu știu ce căcat de antrenor a zis că el vrea ca jucătorii să joace simplu. Băăă, ești handicapat? Cum să joace simplu? De aia dau io milioane de ieuro pe ei? Nu tată, eu nu vreau să joace simplu, vreau să joace complicat! Eu nu dau milioane ca ei să joace simplu, ce, sunt prostul lor? Eu nu vreau să joace niciunul simplu, sper că acum am fost destul de clar. Să joace între linii, cu verticalizări, ce plm o mai fi însemnând și aia.

Voi știți că pe mine nu de antrenor pentru fotbal mă interesează, că sunt io care știu ce trebuie făcut. Pe mine mă interesează antrenorul să meargă la biserică. Io n-am mai luat un trofeu când eram în România că din cauza la păcatele mele. Da’ acuma l-am luat pe Sandu Tudor care e de zece ori mai bisericos ca mine, l-am luat iar la birou pe Meme, care a luat-o şi el pe calea asta, pe drumul credinţei. Asta ca să vedeți și voi ce face statul la oi. Îți scoate toată drogangeala și curvăsăraia din cap. O să vedeţi voi, ţineţi minte. Dacă antrenorul ăsta de îl am io acum la FCAVB e băiat cu credință cum se laudă, rămâne la FCAVB pe viață! El trebuie să facă ce a făcut şi până acum. Rugăciune şi biserică. Şi rămâne la mine, chiar dacă retrogradez! Dacă-şi dă demisia, nu există că nu i-o accept, dacă vrea să plece… Dar vă spun ceva. Dacă merge la biserică, e frate cu mine. Nu-l dau afară. Pe mine nu mă interesează de ce ştie să facă un antrenor, mă interesează să meargă la biserică.

O să veniți acum să mă întrebați că c-o fi, c-o păți, sanchi bam bam bam, că, vezi Doamne, de ce nu angajez un preot pentru funcţia de antrenor. Vă explic, ca să nu rămâneți proști toată viața. Nu angajez un preot pe post de antrenor pentru că preotul trebuie să facă liturghii, d-aia nu pun preot antrenor. O să vedeţi voi! Ţineţi minte ce vă spun acum. O să vedeţi voi reguli ce va face Dumnezeu de o să vă căcați pe voi de mari specialiști și zdrențe, și hahalere, și bagabonți ce vă credeți și sunteți voi.

Mai mă uit așa la televizor din când în când cu Luțu și cam multe cazuri de coroanăvirus aici pe Anglea. Da’ voi știți că io n-am ținut niciodată cont de coroanăvirus. N-am luat nicio măsură. Dacă merg la Sfântul Maslu și la Sfânta Biserică, ce să se întâmple? E Dumnezeu mincinos? Teia Sponte nici nu se dădea jos din mașină când mergea la piață, dar tot a luat coroanăvirus. Vreau să-mi protejez fata, mie nu mi-e frică. De asta nu m-am îmbrățișat cu fata mea când m-am întâlnit cu ea, că când a născut. Dacă Hristos vrea să mor, mor, nu e problemă. Dar îmi protejez familia. Am fost și eu și m-am testat cu echipa. Ce e și cu virusul ăsta? Pui medicamente și trece!

Așa mă iau cu una alta, că am uitat de procesul lui mictitelu și acuma vrea marea justiție din România că să ne aducă pe mine și pe Vali Argăseală la judecată cu mandat. Eu nu mă bag, da’ vreau să repet procurorilor și domnului Bologa, dacă vrea să termine cu problemele la DNA să intervină și să verifice abuzurile procurorilor. Ții oamenii în teroare 5-6 ani de zile cu dosar penal mincinos, ești criminal. Reduc viața de la 82 la 70 de ani. Orice procuror care face dosar penal abuziv este tentativă de crimă. Are o tentă de criminal. Am trecut prin asta, știu ce înseamnă. Știu ce au pățit mama mea și copiii mei. Gata! Acum nu mai merge, am înțeles că procurorii le dau peste nas judecătorilor în instanță, până acum i-au redus la tăcere. Vreau să le transmit procurorilor să îmi lase familia în pace. Mă refer la procurorul DNA care mă acuză că am făcut spălare de bani. Eu nici pe mine nu mă spăl, doar nu sunt prost să stau să spăl bani. Că am așa de mulți, că de dimineața până seara aș spăla numai bani.

Hai, că mi-a dispărut și fericirea, bag plua în mandatul lor! Forza FCAVB, hei, hei, hei! Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here