Jurnalul lui Nea Gigi

Jurnalul lui Nea Gigi 25 octombrie

» Tudorel Stoica şi Talpan vor să ne ia Stâna. Ei spun că sunt suporteri de‑ai Stânei, dar, când erau ei mici, ţineau cu alte echipe. Atunci staţi voi la echipele voastre. nOI ramanem cu FCFcsb, care eu am ţinut cu o singură echipă toată viaţa mea: FC Stâna Berceni (FCSB)
» Alibec nu mai dă randament pentru că e obsedat de jocuri, bagă la greu Cantăr Straic.
I‑am zis: „Bă, eşti nebun? Cum să stai 6 ore la un joc pe calculator? Păi, ăla îţi ia capul şi mintea. I‑am zis să‑l arunce sau să mi‑l dea mie, dar mi‑a raspuns ca a dat 5.000 de euro pe el. I‑am mai spus că îi dau eu banii ăia! Mi‑a promis că nu se mai joacă, dar cine‑l crede? Şi Mache mi‑a promis ca urmăreşte doar filmul „Cu mâinile curate” , dar consumă o gramadă de şerveţele pentru mâini.
» Monica Macovei m‑a ambiţionat şi pe mine. Aşa că mă voi alătura şi eu curentului #metoo, împotriva agresiunii sexuale. Mi‑e greu să vorbesc despre asta, dar trebuie. Şi eu am fost agresat sexual. Totul s‑a întâmplat într‑o seară de vară, când am mers în saivan. Purtam pe mine un cojoc mai nespălat. Din păcate, berbecul era în călduri. Era întuneric. M‑a atacat. I‑am zis că nu sunt oaie, i‑am zis să se oprească. Dar el era posedat. Satana era în el.
» Ăla e satana?! De ce are coarne?
» Ăsta e noul meu preferat. O să iau o sută de milioane pe el.
» Mironică cică ar vrea sa plece de la Pro x, ar vrea sa vină la stână. El oricum colaborează cu noi de mulţi ani. Mi‑a trimis CV‑ul lui, scurt şi la obiect. Ce ziceţi, să îl iau din milă?
Gata, după meciul cu Timişoara nu mai suntem FCFcsb. Suntem FCS Barcelona. Tika‑taka.
(Pentru mai multe aroganţe, căutaţi‑l pe Ne‑a Gigi pe Facebook)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here