Noroc. Stop. Sînt eu, Mantzy. Stop. Vă scriu de la pizzeria din Motru, că au băgat wireless fără fir. Stop. Deoarece la redacția Kamikaze nu e net din cauza la primăria care-a tăiat cablurile atîrnate de stîlpi și plopi ale providerului nostru, am fost delegat de băieții care stau în beznă informațională să vă transmit următorul mesaj:

”Sîntem șase băieți la redacție. N-avem net nici măcar la terasele din cartier. Stăm cu șapte supermateriale pregătite și nu putem să le punem pe site. Am încercat, dar site-ul e online, și noi nu știu dacă v-am zis, dar n-avem net. Credeți-ne pe cuvînt: dacă le-am pune, s-ar bloca pagina de la atîtea accesări. Pînă rezolvăm problema, vă rugăm să intrați în număr cît mai mare pe acest articol care nu spune nimic. Și neapărat să-i dați like pe Facebook (dacă reușim să-l punem și acolo). Măcar cît să-l depășim pe Justin Bieber, dacă se poate.”

Și am avea și o întrebare, dacă se poate: cam ce despăgubiri credeți că ar trebui să cerem băieților care (nu) ne dau net, deși noi îl plătim?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here