Bă, s-a cam belit situația. Covid19 a pus ochii pe noi și ne lovește din ce în ce mai hotărât. E drept că și primește ajutor de la imbecili, vezi cazul fostului milițian cu 30 (treizeci, oameni buni!) de infectați sau a celor din Hunedoara contaminați de o tută mincinoasă, inconștientă și iresponsabilă. Dar chiar și fără idioții ăștia doi nu scăpam, e drept. Acum nu ne rămâne decât să fim megaprecauți și să izolăm naibii cât mai repede boala asta căcăcioasă.

Între timp, pe lângă #stațiacasă și spălat pe mâini, vă rog mult de tot nu mai puneți botul la toate cretinătățile conspiraționiste care sunt mai contagioase chiar și decât virusul ăsta. Și ca să vă fie mai ușor, vă ajut puțin cu demontarea lor, pe rând. Le-am ales pe cele care au ajuns la ochii și urechile mele, dar e bine să fiți sceptici cu orice teorie fantezistă și să verificați la sânge veridicitatea acesteia.

1. Bill Gates se află în spatele actualei pandemii

Pe scurt, teoria aceasta susține nici mai mult nici mai puțin că Bill Gates, faimosul șef al Microsoft, a plătit crearea acestui virus în laboratoarele proprii de malefic și ticălos ce e el. Pentru a da veridicitate acestor aberații, ele sunt însoțite de fotografii cu miliardarul îmbrăcat în echipamente de protecție medicală, seringi sau fiole în mâini, etc.

În realitate, Bill Gates și soția sa Melinda patronează o fundație care le poartă numele și care investește sute de milioane de dolari în cercetarea de tratamente pentru mai multe boli, cea mai celebră dintre ele fiind poliomielita. De aici pozele de care vorbeam mai sus. Pentru un om care are nevoie de cât mai mulți clienți pentru Windows și X-box, ar fi o idioțenie să vrei să-ți extermini sursa banilor, nu credeți?

2. Covid19 este o boală creată în laborator

Unii spun că au creat-o americanii, alții că e un experiment chinezesc scăpat de sub control, alții că e făcut de evrei, cu siguranță sunt și câțiva daci liberi care cred că virusul ăsta a fost creat de unguri, nu m-ar mira.

De fapt, apariția acestui virus este una perfect normal pe o scară a evoluției, lucru evidențiat de sute, dacă nu mii, de cercetători din întreaga lume: americani, britanici, japonezi, canadieni, chinezi, francezi, australieni, germani, israelieni, chiar și cubanezi. Ca orice formă de viață, și virușii suferă mutații genetice pentru supraviețuire, și deoarece medicina, inamicul lor numărul 1, astăzi este mai evoluată ca oricând, și ei devin din ce în ce mai puternici și mai greu de ucis.

3. Americanii vor să distrugă China cu boli

Conform acestei teorii, americanii au pornit un război biologic cu China, cel mai mare pericol la adresa supremației economice americane.

Dacă ajungi să crezi asta, ești retardat, crede-mă. Nu ai voie pur și simplu să crezi că cineva cheltuiește miliarde de dolari să creeze un virus care ucide vreo 3.500 de oameni dintr-un miliard jumate și, în plus, determină mii de cercetători să caute și în cele din urmă să și găsească leacul pentru boala aia. Asta înseamnă că trebuie să o iei de la capăt cu cheltuitul miliardelor. Nu așa distrugi economic o țară. Mai bine nu mai faci afaceri cu ea sau pui taxe aberante pentru importurile din țara respectivă. Știți ceva? Trump a făcut-o deja, de vreo doi ani.

4. Oculta mondială s-a decis iar să ne extermine/înrobească

Marile familii (după unii 12, după alții 13 sau 14) care conduc lumea din umbră vor să facă din toți oamenii niște sclavi. Ce vor face ei după asta, nu se știe prea clar, dar pentru idioți nici nu mai contează.

Ca să urmăm logica cretinilor, pe planetă sunt câteva familii foarte puternice (Rockefeller, Habsburg, Rothschild, Morgan, DuPont și chiar familia Bush) care nu vor altceva decât să fie niște împărați ai lumii toți odată, nu înțeleg exact. Deci ei conduc lumea din umbră, dar acum vor să iasă la soare, ceva de genul de ăsta. Și atunci ce fac ei? Complotează, de câteva sute de ani tot complotează. Dacă mă întrebați pe mine, sunt cam incompetenți și tind să cred că s-au îmbogățit nefiresc, cam ca Gigi Becali. Au nevoie de o schimbare în managementul comploturilor, că nu le iese mai nici unul. De unde știu că nu le iese? Păi voi nu vedeți că tanti Maricica de la scara 4 și Nelu, băiatul de la spălătoria auto s-au prins deja de planul lor și nu mai pun botul?

5. De fapt Covid19 e cauzat de tehnologia 5G

Această teorie susține că există o legătură între răspândirea tehnologiei 5G și noul coronavirus. Ea se bazează pe faptul că Wuhan a fost primul oraș din China care a introdus rețeaua 5G.

Eu unul nu îmi pot imagina cum naiba poți răci de la radiații. Că nu e precum curentul care când te trage, te trage până te răcește. Eu știu că de la radiații îți cad părul, dinții, eventual nasul (vezi cazul Michael Jackson), că dezvolți tot felul de tumori, sau că înnebunești pur și simplu. Dar să răcești, mă? Păi dacă e așa, în România să se bage 8G direct, că pentru răceală noi avem tratamentul ăla strămoșesc de la daci, cei mai mari medici și farmaciști ai antichității care nu știau să scrie.

6. Totul e o schemă menită să ne vaccineze pe toți obligatoriu

Zic adepții acestei teorii că de fapt, crearea artificială a acestui virus nu e decât o manevră de a determina vaccinarea întregii populații a planetei.

Care e răul în vaccinare? Vă explică tot cretinii: abia prin vaccinul ăla vom fi toți infectați cu o boală mortală și aia e. Vor rămâne pe pământ numai câțiva, ăia puternici. Ce-or mai f..e ei, cine le-o aduce cafeaua la pat și le va face curățenie nu mai contează pentru idioți.

Ca să fiți liniștiți și pe partea asta, trebuie să știți că vaccinurile sunt cu siguranță cea mai mare invenție a medicinei. Nu aparatura, nu tratamentele, vaccinurile, oameni buni. Pentru că datorită lor au dispărut complet niște boli și tot datorită lor, aparatura și tratamentele deseori nu mai sunt necesare.

În plus, trăim încă într-o epocă în care bombele și gloanțele sunt mult mai eficiente și mai ieftine decât orice virus. Adică americanii au bombe să omoare întreaga populație a plantetei de vreo zece ori, dar ei se chinuiesc să creeze boli. Puțin cam ciudat, nu?

7. Se știe despre acest virus de mulți ani

Zic tâmpiții că existența acestui virus era cunoscută în anumite cercuri (!!) de ceva vreme și că nu ne-au zis și nouă, fraierilor.

Adevărul este că familia coronavirusurilor este una destul de numeroasă și este cunoscută cercetătorilor de ani de zile. Dar acesta este cu siguranță un virus nou.

Totodată, teoria conform căreia unii oameni de știință au prezis izbucnirea acestei pandemii este corectă. Dar asta nu înseamnă că acest fapt a fost ținut ascuns. Toate interviurile și discursurile respective sunt publice de la momentul producerii lor. Doar că ele nu prevăd o pandemie cu un virus exact, ci o pandemie în general. Acest lucru se poate predetermina cu ajutorul unor modele de previzionare, teorii ale rețelelor, etc. Dar asta nu înseamnă că o și poți stopa. Asta pentru simplul fapt că nu știi cum se va manifesta, cum va arăta virusul, etc. Abia după izbucnirea ei și urmărirea modurilor sale de manifestare poți lua măsuri și porni cercetarea pentru un tratament și vaccinul corespunzător.

În loc de concluzie, vă prezint și eu teoria conspirației „proprie și personală”, cu siguranță la fel de apropiată de adevăr ca cele de mai sus: virusul ăsta nu e decât rezultatul luptei de la malul Dunării de Jos dintre Brăila și Galați. Poate nu știați, dar Galațiul este oraș înfrățit cu Wuhan (vezi foto). Așa că gălățenii, în secret, i-au rugat pe frații chinezi din Wuhan să facă un virus care să le dea muci brăilenilor și să-i poată striga pe stradă „băi, mucoșilor!” Cu ce incompetenți or fi negociat ei, naiba știe. Cert este că chinezii au cam dat-o în bară și, din exces de zel, din neatenție, au scăpat mai multe picături nocive decât trebuia în soluția finală. Predarea recipientului s-a făcut către cântărețul Florin Ristei, în timpul participării acestuia la Asia Express. Acesta a și fost singurul motiv pentru care Ristei a acceptat să se facă de căcat într-o asemenea emisiune: jurământul făcut față de Galați că va lupta cu orice mijloace împotriva brăilenilor. Dar fiindcă e împiedicat ca orice gălățean, a scăpat pe jos borcanul cu otravă chiar în Piața Mare din Wuhan peste niște pește pregătit de saramură și de aici știți toată povestea. Iată deci cum o luptă între două orașe „pescărești” a dus la o pandemie. Să vă fie rușine, băi moldovenilor! (C.M.)

1 COMENTARIU

  1. pe noi ne ajuta virusoaika, pt ca s-au calificat cam degeaba ceilalti la europene. ei, ce sa-i faci, asa e daca pui unu Kontra la nationala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here