Mai știți când v-am spus că Premier Lig se duce pe pluă? Nu mai știți, că voi stați pe Interneți, pe curvăsăreală, pe astea, drogangeală și Instagram. Ei, bine, iată! Magica FCAVB iar a luat bătaie. Nici nu mai încerc să vă zic unde, că iar îi rup șapte tastaturi în cap lu’ Meme și plânge Luțu de mila lui. M-au liniștit ăia repede, gol în minutul 8, ca să stau fără emoții că scot vreun punct pe la ei prin stadion. Bine, eu atunci am băgat o rugăciune puternică cum m-a învățat pe mine Sandu Tudor, dar tocmai când eram cu rugăciunea la apogeu (Pl: ~ee, -ri / E: fr apogée, lat apogeus 1 (Ast; îoc perigeu) Punctul la care un astru se află la cea mai mare depărtare de pământ. 2 (Fig) Culme. 3 Punct culminant.), plm, mi-a mai dat zdrențele un gol. Un scoțian pe care cică îl știa boul ăla de îi zic eu antrenor, dar cu care nu a putut incompetentul naibii să vorbească înainte de meci cu el, să îi zică s-o lase mai moale, adică să nu dea chiar gol, ‘tu-l în gură pe el de profesionist. Ce a fost mai nasol la meciul ăsta e că am plecat și fără onoare, adică nici măcar golul de onoare nu l-am mai dat. E clar, la anul mă mut din Anglea, nu faci treabă cu ăștia. Ei nu știe să respecte valorile, zici că e români pe partea asta.

Marele noroc al lui George Becali a fost că a bătut și Livărpul pe Șuncile Unite din Vest și magica FCAVB a rămas pe locul 17, neretrogradabil. Da’ nu știu cât mai rezist așa. Etapa viitoare vine la Birminghăm Abramovici și Celsi, bag plua, n-am nici o emoție. O să stau frumos acasă și mă uit la televizor cum ne luăm 3-4 și dacă vrea Dumnezeu, dăm și noi unul. Amin!

Dar până atunci am meci mare în sfânta zi de Duminică, care e și Duminică și Mărțișor. Joc finala la Cupa Ligii cu Citi Mencestăr și Pepe Gardiola. Pe Uemblei joacă George Becali, săracilor! A citit Luțu la engleji aicea în ziare că cică Citi nu mai are voie în cupele europene la anu’, adică anu’ ăsta la toamnă. Și m-am gândit io logic și filosofic că dacă ei nu are voie, cine joacă în locul lor? Magica FCAVB, că doar noi suntem primii după Citi și dacă ne bate ei în finală. Da’ simt io așa că de sfânta zi de Mărțișor, Dumnezeu o să țină cu robul LUI cel mai rob, adică cu mine George Becali. Iau trofeul ăsta și după aia mă piș pe Premier Ligul lor. Plec, gata. M-am săturat să fiu hărțuit de Federația Engleză de Fotbal. Îs mai răi ca DNA-ul ăștia. Mă țin numa’ în înfrângeri, tocană, tocană, tocană. Da’ ce-ai bă Federație Engleză de Fotbal tu cu George Becali? Ce ți-a făcut? Altul n-ai găsit să hărțuiești? Ia mai du-te tu în plua mea puncte puncte.

Bine, acum nu zic nu, nu e vina numai a lu’ ăia de la federație. Nici cu gloabele astea cu aere de vedetă de le-am luat eu că am ascultat de unul și altul, nu dau nume că iar începe să plângă, nu mi-e rușine. Păi știți de ce ăia a lu’ neamțu ochelarist de la Livărpul joacă bine? Vă zice George Becali de ce. Jucătorii de la Livărpul face sex doar o dată pe săptămână, că sunt paradiți de neamț la antrenamente! Bine, ăia care are cu cine. E vorba de desfrânare. Jucătorii lu’ Livărpul se împreunează cu femeile, care are, doar o dată pe săptămână. Așa este! Dacă și ai mei ar fi mai odihniți… dar ei merge la împreunare și li se înmoaie genunchii amândoi! Nu ai cum să faci performanță cu genunchii moi, ascultați-mă pe mine.

Da’ na, asta e acum. M-am păcălit de data asta. La anu’ merg în altă țară, mai prietenoasă cu valorile autentice și care o să știe ei să aprecieze un George Becali unicat, care cu lacrimi, sudoare și sânge face istorie și performanță și rezultate la fotbal. Până atunci mă mai plimb puțin cu Luțu prin Anglea, să mai vadă și el mașini străine. O să-l mai iau și pe Meme uneori la plimbare, dar mai în spate, să nu mă fac de râs pe stradă cu toți cocalarii. Și așa e supărați englejii pe români și poloneji, și Meme cam are față și de român și de polonez. Nici nu-ți vine să faci poze cu el.

Gata, plec la Londra să prind loc la geam pe Uemblei pentru meciul de Duminică. Cică e jale mare la casele de bilete. Vrea londrezii să vadă magica FCAVB la lucru în draci.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here