» Catedrala Mântuirii Neamului va fi atât de înaltă, încât Dumnezeu o să ceară demolarea ei în instanță, pentru că-i face umbră în curte.

» Ca să nemulțumească și cealaltă parte, catedrala va avea o fundație atât de adâncă, încât Necuratul nu va mai dormi niciodată, din cauza petrecerilor de deasupra.

» Magistrații de la Tribunalul Municipiului București vor muri de ciudă că un Judecător de la altă instanță are casă mai mare decât ale lor.

» Încă o dovadă că Biserica se modernizează și caută să se plieze pe nevoile populației: în curtea catedralei se va construi și un aeroport.

» RATB va introduce o linie de autobuz în curtea Catedralei Mântuirii Neamului. Dar asta numai temporar, până se vor finaliza lucrările la magistrala de metrou.

» Catedrala Mântuirii Neamului a fost construită cu gândul la o veche zicală românească: „Ce-i mare, și lui Dumnezeu îi place“.

» Ne cerem scuze, dar trebuie să facem deja o mică rectificare. Fundația nu va fi atât de adâncă pentru a-i supăra pe vecinii de dedesubt, ci strict din motive tehnice: încălzirea catedralei se va face prin pardoseală.

» La cât e, ar trebui să-i spună Catedrala Mântuirii Neamului Prost.

» Mi se pare mie sau șefii BOR s-au ambiționat doar așa, din vanitate, ca să aibă și Dumnezeu un palat mai mare decât Gigi?

» Catedrala Mântuirii Neamului va fi atât de înaltă, încât muncitorii care vor lucra la turle vor ajunge în Rai direct pe schelă.

» Dumnezeu este cam îngrijorat de suma pe care va trebui s-o plătească la întreținere în noua Lui casă.

» Se pare că în noua catedrală pot încăpea mai mulți dumnezei în același timp.

» Catedrala Mântuirii Neamului va avea o aripă specială pentru săraci, unde acestora li se vor lua banii în rate.

» O veste bună pentru turiști: turul catedralei va începe de la poarta principală, de Înviere, și se va termina tot acolo, de Crăciun.

» Dacă vi s-ar spune că este vorba de o instituție care își adulează șeful și se fundamentează pe Sfânta Treime, v-ați gândi la BOR și la Catedrala Mântuirii Neamului, sau la trustul Intact și Antena 1, Antena 2 și Antena 3?

» CEO Daniel e mulțumit. La cât de mare o să fie catedrala, cutia milei va fi amplasată pe undeva prin paradisul fiscal din Insulele Cayman.

» Următoarea provocare pentru Felix Baumgartner este să sară de pe Catedrala Mântuirii Neamului.

» BOR va lansa Voyager 3 cu o rugăminte pentru extratereștri: să monteze ei paratrăsnetul pe Catedrala Mântuirii Neamului.

» Ce se mai vede din spațiu în afară de Marele Zid Chinezesc? Macheta Catedralei Mântuirii Neamului.

» Să nu-i uităm pe bulgari, care vor reclama la Uniunea Europeană că, din cauza umbrei Catedralei Mântuirii Neamului, nu li se mai coc castraveții.

» Bucureștenii ar trebui preveniți: când o să tragă clopotele la Catedrala Mântuirii Neamului, vor cădea clădirile mai ceva ca-n ’77.

» Catedrala Mântuirii Neamului va fi atât de mare, încât lui Dumnezeu îi va fi frică să stea singur în ea.

1 COMENTARIU

  1. Preasfintitul Daniel si subalternii lui ar putea dona CMN o parte din salariile lor ca si asa totulli se atribuie gratuit ,putand sa-i ajute si pe slujitirii enoriilor mai sarace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here