Ce credeți că a atras-o pe Oana Mizil la Marian Vanghelie? Politicianul din dormitor sau armăsarul din sufragerie?

Ne bucurăm pentru Oana că în sfârșit și-a găsit prințul pe cal alb. Mai ales că nici măcar n-a trebuit să iasă din casă.

Cei doi îndrăgostiți au mers de sărbători în Alpii francezi ca să fie siguri că, pe albul zăpezii, îi vor vedea mai bine paparazzi.

I-am văzut în poze și arată ca doi tineri îndrăgostiți, deși nici ea nu mai are 9 ani.

De ce o să meargă Marian Vanghelie și Oana Mizil în Franța, cu ocazia lunii de miere? Pentru ca la întoarcere să încaseze cei 600 de euro (300×2) oferiți de statul francez pentru repatrierea romilor.

Pe iubita lui Marian Vanghelie o cheamă Oana Niculescu-Mizil Ștefănescu Tohme. Dom’ primar a rugat-o să divorțeze de câțiva dintre ăia, altfel nu garantează c-o să-i rețină vreodată tot numele.

De fapt, s-ar putea obișnui să-i zică “doamna Oana”!

Marean: ”Onelo, să-mi aduci nește diamante d-alea primite de la bărbatu-tău, că am ceva fiare vechi pe-acasă și vreau să-ți fac cu mâna mea un inel de logodnă, ca să ne iubim legal.”

Dacă Marean și Oana ar fi fost Romeo și Julieta, scena balconului ar fi arătat așa: ambii îndrăgosti jos, iar în balcon, niște covoare nepăzite, întinse la uscat.

Marian și Oana ar fi trebuit să se cupleze mai de tineri. La vârsta lor, n-or să prindă nunta de aur, ba nici pe aia de argint. Or s-o prindă dăcât pe aia de cositor.

(Celelalte absolut toate glumele despre Marean + Oana = love le puteți citi în revista Kamikaze de săptămâna asta sau aici.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here