Jurnalul lui Nea Gigi

» Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m‑au ajutat să câştig premiul Mielul de Aur. Şi să ştiţi că am vorbit cu Cristiano Ronaldo. O să vină la FC Fcsb. Din vară.
» Mi‑a trimis Talpan poza asta pe Whatsapp. Nu înţeleg. Vrea să vină la mine sau…? Voi ce credeţi că înseamnă?


» Talpane, ia d‑aici! Benăr pe care mi l‑au făcut bunii miei sclavi, aaaa prieteni, Mironică
şi Lipovan! La următorul meci va fi afişat de peluza galben‑albastra. Sper doar să fie destui la meci să‑l poată ţine.
» Nu ar trebui să fie ziua Armatei, ci ziua războinicilor, adică a mea! Ăsta mi‑e mulţamul că am băgat milioane de ieuro în ţară, în buzunarul meu? Că am dus fenomenul de transhumanţă la nivel naţional? Comuniştii din Armată vor să mă distrugă. Diavolul din ei vrea să mă distrugă. Dar eu o să îi biruiesc pe toţi. Cu cine să discut? Cu Talpan? Nu vrea
nimeni să vorbească, doar să distrugă şi să dea bani de la buget. Nu‑mi pasă de Steaua! O să‑i distrug, am eu grijă să nu promoveze.
» Sunt mândru de noua mea asociaţie. După cum se poate vedea, ciobanii sunt foarte bine reprezentaţi în ea. O să facem stâna să strălucească precum soarele sfânt de pe cer. FCSB e Stâna! Bravo, dragi miei! Să nu uitaţi să vă înscrieţi. Toţi banii pe care îi trimiteţi vor ajunge la mine şi la fetele mele. Mersi.
» Tolontane, vezi că nu‑mi place că văd articole cu Steaua aia falsă în GSP. Dacă nu te potoleşti, vin la voi la ziar şi îţi fac o aroganţă în faţa colegilor tăi. Nu‑ţi spun ce, că vreau să fie surpriză.
» Partikip şi eu la această iniţiativă frumoasă, lansată de Petre Daea. Aşa că haideţi să votăm! #alegeoaia
» Ce vor ăştia? Că nu înţeleg catalana.
(Pentru mai multe aroganţe, căutaţi‑l pe Ne‑a Gigi pe Facebook)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here