» Alibec îşi cumpără maşini de fiţe, eu oi de fiţe! Noile mele achiziţii, din banii ce i‑aţi dat pe bilete la meciul cu Pilsen: oi cu botul negru! Poate le dau idei şi băieţilor din peluza galben‑albastră.
» Nu am jucat nimic cu ungurii de la CFR, nu am pasat, parcă au fost bezmetici! Nu au jucat nimic, nu sunt mulţumit de Fcsb‑ul meu! De ce, de ce? Poate nu mă pricep şi mai bine mă retrag. Nu ştiu, mâine mă duc peste ei în cantonament. În rest, mulţumesc pentru susţinere galeriei, mai exact celor 20 de fani prezenţi la meci.
» Din bucata mea de pâine, Am hrănit pe Meme ş‑un câine, Pentru bucata mea de pâine, Am furat şi‑o fac şi mâine!
» Care s‑a uitat la Steaua sau a fost pe stadion cu drogaţii de la Peluza Sud poate să îmi dea anlaic, anfalău etc! Le arătăm noi ce înseamnă Fc Fcsb la meciul cu Dinamo!
» Am trecut pe la 5 şi ceva pe lângă stadionul Rocar. Gălăgie, atmosferă, galerie, ce să fie?Mă gândeam că o fi peluza mea galben‑albastră, să repete pentru meciul de duminică seară. Dau să opresc şi întreb pe un trecator ce e acolo. Cică juca Steaua cu Peluza Sud în spate… Mda, mă gândeam eu că nu sunt ai mei, ai mei nu cântă şi nu fac atmosferă la meciuri, sunt cuminţi.
» He fac iu!
» Acum latră oile! Pac‑pac! Asta‑i pohta ce‑am pohtit, să bat Dinamo Bucureşti şi să văd fecesebiştii mei fericiţi. Le‑am ştiut şi coregrafia, că l‑am prins pe Elias imediat după concediu, fără nici un ban în buzunar!
» M‑am bucurat că am scăpat de drogangiul de Daum şi uite ce îmi face Contra! Nu am avut nimic cu el până acum, ce să zic, vezi‑ţi, ba, băiatule de câinii tăi, că i‑ai lăsat pe loc de pleiaut. Nu ţi‑e ruşine, ce exemplu dai tu acum ca prim‑antrenor al ţării? Nu te pune cu mine, că vei avea soarta lui Daum. Poate mă enervez şi nu îţi las la lot fecesibiştii mei.
(Pentru mai multe aroganţe, căutaţi‑l pe Ne‑a Gigi pe Facebook)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here