coperta revista Kamikaze

Revista Kamikaze nr 45 – Numărul de dinaintea alegerilor Prezidențiale Turul 1.

Din acest număr:

Editorial Kamikaze : Oripecine am vota duminică,

Kim Jong Un atacă SUA (ep. 119)

Io (ştiu) cu cine votez

Biloxi Blues, sau trecutul continuu

Vrem un Nobel pentru literatură

Și alte titluri le descoperiți dacă, cumpărați revista, care de joi e la chioșcuri, alea care mai sunt.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua’
    as dori sa-i adresez acest mesaj domnului Andrei Mantog.
    Domnule, va multumesc mult pentru articolul „Socrate si Iohannis, faza pe dezbateri”. La 68 de ani am primit o lectie despre ceea ce inseamna democratia in deplinatatea semnificatiei ei. V-as propune ca in ziua in care domnul presedinte se va intilni cu ” ….si formatorii de opinie” sa fiti prezent si , sub o modalitate pe care sint sigur o veti gasi, sa-i transmiteti si dinsului ideea fundamentala a democratiei.
    In acelasi timp as dori sa va fac cunoscut un fapt de viata. Ma aflam in sala de spectacole a Teatrului National din Bucuresti la decernarea premiilor in cadrul Galei Uniter, nu mai stiu anul 2004 sau 2005, cind, dupa ce a inminat un premiu, domnul Iohannis a informat asistenta ca la terminarea festivitatii va pleca in Luxemburg pentru a sustine proiectul „Sbiu Capitala Culturala Europeana alaturi de Ducatul Luxemburg. Nu faceam parte din Europa Unita si poate nici tara membra a NATO nu eram inca.
    Ma intreb daca in cazul unei confruntari Iohannis-Dancila se va discuta si despre acest demers care a devenit un succes, ori numai despre cele 5 sau 6 case?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here