Bă dragii miei, nu știu ce dracu’ să mă ia a făcut MM săptămâna trecută, dar iar mi-am furat-o. M-a bătut Clop, ochelaristul ăla nesuferit. Zic că e de la MM, că eu toată săptămâna am stat numai pe post și rugăciune, și la fel au stat și băieții din echipă. Ce atâtea antrenamente, nimeni și nimic nu e mai puternic ca DUMNEZEU. Dacă EL e alături de FCAVB nu are cum să luăm bătaie. Eu încă cred asta. Da’ sigur a înjurat MM vreo oaie de ne-a pedepsit iar PREABUNUL.

L-am scos de la oi, mai dă-l încolo, că oricum era incompetent și la păstorit. Nu are stofă de cioban, dom’le. Nu are prestanță, nu are cuvintele la el, nu știe nici cu biciul, nici cu mulsul, nici cu nimic. Se juca toată ziua cu cățeii și bea lapte. Acum l-am pus la casa de bilete la stadion, să dea Print când vine vreunul să cumpere bilet. I-am făcut și cărți de vizită, scrie Ticket Printing and Handling Manager pe ele, așa a vrut el. Eu habar nu am ce înseamnă. Și nici nu mă mai interesează. Am ascultat-o pe Viorica Dăncilă când a zis ea că ăștia de știe engleză nu e patrioți. Păi mai patriot ca Becali nu cred să se existe în toată lumea asta românească și nu numai. Gata, mă piș pe ea de limbă engleză, să învețe ei românește, că dacă nu, îi dau afară. Aut, mă-nțelegi, cum ar veni, pac, pac!

În fine, stai puțin să-mi fac rugăciunea: „DOAMNE, nici nu știu cu ce să încep. De ce căcat l-ai lăsat pe bulangiul ăla să mă bată? AM luat gol în minutul 87 și în minutul 94, DOAMNE!!! Cum plm?! Ai stat cu MÂNA pe Becali tot meciul și la sfârșit te-ai dus la baie, te-ai plictisit sau ce? Mureai dacă mai stăteai cinci minute? Că TU oricum ești nemuritor, mai dă-o în căcat de treabă! Eu încă sunt la retrogradare, să știi. Păi cum sună retrogradare și cum sună Becali, DOAMNE? Aud? Eu te rog, că de aia e rugăciune, să faci ceva și să reglezi situația. Altfel schimbăm placa. Buuun, Doamne-ajută! În numele tatălui și al fiului și al Sfântului duh, și al etc., AMIN! Te pup, DOAMNE!”

Acum că m-am răcorit, mă gândesc că poate nu a fost cea mai bună rugăciune a mea, da’ nu mai pot, bă tată, bă! Păi zi și tu, conduc otislă, ostelă, utilitățile, ostiletuț, ostenil, ‘tu-i gura mă-sii, O S T I L I T Ă Ț I L E tot meciul, practic am avut 1-0 tot timpul și nu numai că mă egalează fraierii ăia, da’ îmi mai și dă decisiva să rămân cu traista goală de puncte, căca-m-aș în ea de traistă. Am făcut și farmece rugăciuni la VAR, degeaba! Mă piș și pe VAR!!!

Duminică am meci la Ulvărhempton. Ăștia cică e un fel de „lupii galbeni” de Anglea. Adică stă și prin B destul de mult, dar mai vine și în Premier Lig și ne încurcă pe noi pe aici. Noi, adică măreața FCAVB și restul de bigsics. Și are și echipamente galbene și îi strigă fanii lor „Lupii, lupii!” În fine, nu știu ce mă fac dacă iar vin fără puncte de acolo. Nici nu știu în plm să caut orașul ăla pe hartă. Și nici cu Google nu mai vorbesc de când cu faza cu Esperanto.

Oricum, mă gândesc acuma să fac aici în oraș o Academie de Rugăciuni, poate dacă suntem mai mulți rugăcioși cu diplomă și ne rugăm toți, o să luăm titlul și Cempionz Lig. Adică să luăm noi, Becali. O să-i zic Becali Academy for Rugăciune, BAR pe scurt. O sa o vopsesc în roșu, galben și albastru să știe și ‘ĂL de Sus că e făcută de un patriot român, care unul e Becali George. Am făcut singur proiectul, o să arate mai mișto și decât Catedrala lu’ Daniel. Și dacă nici așa nu scap de la retrogradare, mă mai gândesc eu la ceva. Nu are cum să nu îmi vină vreo ideie genială. O să mă sfătuiesc și cu Luțu, să văd dacă mai e supărat pe mine că i-am tăiat din salariu. Cică a învățat să conducă pe stânga cu volanul pe dreapta. Îl simt că i-a plăcut în Anglea și vrea ca să se mute și el aici. Dacă vrea băiatul, îl primesc, ce să fac? Și așa nu mai are pe cine să plimbe prin Pipera, că am luat și toate oile, că credeam că o să aibă MM grijă de ele.

Fug la masă acum și vă las cu rugăciune: „Dă DOAMNE, Amin!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here