Băăăă, scuze că încep așa ca berbecu’, da’ nu se poate așa ceva!! Adică, plm, văd că la engleji se poate, da’ nu e normal bătatăbă! Ce credeți că mi-au aflat urechile și sufletul când m-am întors în Anglea să pregătesc magica FCAVB de restartul la Premier Lig? Că la englejii ăștia șefu’ cel mare nu e fratele Boris. Cică e baba aia, Elisaveta, care are palatul ăla bengos la Londra care vroiam eu ca să-l cumpăr să stau acoloșa în el.

Deci bă, e posibil așa ceva?, vin și vă-ntreb. Adică euforic vă întreb, ca marii eufori care ținea ei discursuri mișto când le ținea. Eh, vă văd așa cam tăcuți, iote că la engleji e posibil. Să fii condus de o femeie e mare păcat, ascultați vorba la George Becali, care e om cu cartea sfântă în sânge.

Aaaa, o să ziceți că ce căcat, că s-a mai văzut cazuri. Da, s-a mai văzut, da’ e cazuri de erezie alea. Sau e minore. Cazurile, cum ar veni, sanchi, mă-nțelegi. Adică nah, se poate așa, în caz excepțional să fii femeie și să fii ceva șefă pe fotbal. Cum e aia de o ține Reghe pe buletin, Ana. Adică ea pare că e șefă și ăia o lasă să se creadă șefă, că e ei gentălmeni. Și mai zice unii că e conflict de interese, că bam, bam, bam, c-o fi, c-o păți…

Eh, plua! Ce conflict să fie? Ce e aia conflict de interese? Conflict e cu sânge, lacrimi și echimoze. Adică ce să facă Ana la hermanștad? Ea nu-i nici în Secondier Lig măcar. E în Liga 1 ei. Hă, hă, hă… Și dacă mă refer la Rednic, ce să mă refer la Rednic? Nu mă interesează pe mine ce fac impresarii. Ce să facă fata lui Rednic? Are şi ea zece fotbalişti vai de capu’ lor că o ajută taică-su să facă şi ea nişte bani şi foarte bine face, că e fata lui. Io nu vreau să o supăr pe Ana că io sunt bun prieten cu Reghe şi ţin şi la ea. Dar le daţi prea multă importanţă impresarilor. Ce să vorbesc eu despre ce face Ana cu fotbaliştii? Eu nu comentez despre femei. Iote, chiar mi-a zis azi la telefon să o ajut cu nu știu ce fotbalist, sanchi bam bam bam. Știți ce i-am zis? Vă zic io ce i-am zis. I-am zis: „Dacă nu erai nevasta lui Reghe nici nu vorbeam cu tine“. Că io nu vorbesc cu femeile decât strictul necesar: „pune-te masă, scoală-te masă, dezbracă-te că te tuf și îmbracă-te că mie nu mi se mai scoală de mult, deci nu te mai tuf.” Dacă e, vezi Doamne, chipurile impresar, mă fac că negociez ceva şi gata, mă-nțelegi? Dar nu vreau io să mă apuc acum să comentez mai mult despre ce poate face o femeie impresar, că iar începeți că Becali e misogin, c-o fi, c-o păți, că nu știu ce și mai bine tac și nu spun că femeia impresar e ca femeia președinte, nu are cum să fie, că nu-i dă voie Sfânta Scriptură. Sau ca femeia regină, vai de plm în ce țară am ales eu să fac mare performanță, ‘te-n gură Luțule!

În fine, îmi pare rău acuma de Boris ăsta care credeam eu că e șefu la Anglea, că toți îl înjură că a tufut rău treaba cu covidul pe aici. Când Becali vă zicea că la neortodoxi o să fie prăpăd, râdeați bulangiilor. Eh, cum e la neortodoxi? E prăpăd, vă spun eu că văd cu ochii și urechile mele. Și în plus de asta, s-a apucat și de demonstrații cu nu știu ce negri, cu drepturi, cu mai dă-i în mă-sa de tâmpiți cu toate ale lor. Dărâmă statui, dacă nu le poate dărâma le pișă, nu se face așa ceva, bătatăbă. Io v-am zis mai demult, nu știu dacă mai țineți voi proștilor minte, pe când eram eu patron la FCFCSB, că nu mai vreau negri și musulmani la echipă. Eh, m-am răzgândit acum, vreau numai negri și musulmani. Că mare rușine am pățit ieri când eram cu Meme și Luțu la plimbarea de seară, că așa îi scot eu ca pe câini seara în parc.

Ne-a oprit o gașcă de negri, era mulți, cel puțin unu’ era și ne-a pus să stăm în genunchi și să ne cerem scuze pentru privilegiile noastre de albi. Așa traducea Meme, eu căcat, nu înțelegeam nimic. Și io le-am zis la băieții ăia minunați și frumoși și buni și delicați că eu nu sunt alb, sunt machidon, că neamu’ meu, cu lacrimi sudoare și sânge și plm, da’ ei nimic și m-au pocnit direct peste ureche. În limbaj de specialitate, mi-au dat mare capac. Și somn odată cu capacul. Și când m-am trezit, Meme și Luțu plângeau, da’ plângeau așa tare că m-au udat tare pe sacou. Adică de la lacrimile lor eram io ud și miroseam ciudat, nu știu de la ce altceva să fi fost. Da’ gata, m-am decis fac echipă numa’ de negri. Are cineva numărul lu’ fratele lu’ Bănel, băiatul ăla de l-am avut io la FCFCSB? Că îl iau pe FCAVB și rup tot. Hai, că m-am distrat destul cu voi pe ziua de azi. Marș, hei, hei, hei! Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here