Ave și bună ziua la toți neizolații care nu mai e pe izolare acuma, și a trecut ei la o stare de alertă mai relaxată decât starea de urgență care nu era la fel de relaxată, adică era mai nasoală ea. Ea starea de urgență, adică. Astăzi vreau să mă descarc puțin la voi cu niște sfaturi, povețe și vorbe de duh, pe filosofie cum ar veni, mă-nțelegi?

Deci o să încep cu un avertisment suprem pentru toți oamenii care are ei putere de decizie în țara asta, și anume: nu are voie nimeni, niciodată, că se scufundă lumea, să interzică Sfânta Împărtășanie! Voi habar nu aveți, idioților și zdrențelor și hahalerelor! Păi acolo este sângele și trupul lui Hristos, mă-nțelegi? Lingurița este făcută de oameni, sanchi bam bam bam, dar când a fost atinsă de sângele și de trupul lui Hristos… păi bătatăbă, s-a dus virusul de tot. Eu George Becali nu vreau așa ceva, adică să vin cu lingurița de acasă, că plm, lingurița mea de acasă e lingurița mea de acasă și nu vreau să folosesc la biserică lingurița mea de acasă, că nu știu dacă v-am zis, dar eu lingurița mea de acasă o folosesc numai la mine acasă, că de asta e a mea și tot de asta am și casă. Aia pe care o folosesc la biserică este o linguriță specială, care ea a atins sângele lui Hristos. Nu ai cum să duci acasă lingurița de la biserică care a atins ea sângele lui Hristos, pentru că ea e lingurița de la biserică, nu lingurița de acasă. Ea trebuie să rămână acolo la biserică, alături de celelalte lucruri sfinte din biserică, cum ar fi în biserică: icoane, scaune, cădelniță, patrafir, catapeteasmă, lumânări, covoare, candelabre, etc.

Și că tot veni vorba de icoane, am și aici de dat cu părerea despre ceva. Deci, după slujbă, fiecare intră în biserică și sărută icoanele. Așa se face, așa zice popa să facem, plm, așa facem. Adică ce să facem? Să nu mai pupăm icoanele, că sunt viruși pe ele? Băăăăă!!!! Să venim de acasă și să punem folie de plastic peste ele? Băăăăă încă o dată!!!! Asta nu se poate! Băăăăă a treia oară!!!!! Ascultați ce vă spune George Becali: dacă se duc o mie de bolnavi de coronavirus și se împărtășesc curat, după aceea se duce și el. George Becali adică se duce. Eu adică mă duc, că eu sunt George Becali. Cred. Dar nu cum a făcut nebunul ăla de Cataramă, hă, hă, hă, mamă ce nebun! Dragi microbiști, Hristos nu îmbolnăvește! Hristos face omul sănătos. Și dacă nu are timp sau chef sau na, e și el obosit ca tot omu’, vine George Becali, face plata și tot face Hristos omu’ sănătos până la urmă. Nu s-a inventat încă boala la care să nu aibă George Becali de făcut o pomană ca să mă mai laude și pe mine lumea că ce bun la suflet sunt eu, că sanchi bam bam bam, că el e președintele nostru (unde mi-o fi norocul ăla, Doamne?!), c-o fi c-o păți, că unu’ e domnul George Becali pe lume, etc. ș.a.m.d. și ș.a.

Da’ ia hai să mai vorbim noi și despre fotbal puțin, că pe parte religioasă cred că v-ați prins că sunt număru’ unu și nu are rost să continuăm. Deci, o să înceapă și Premier Lig până la urmă, că nu are cum să nu înceapă, zic eu mă-nțelegi. Cum o să fie vă întrebați desigur. Păi vă spun eu cum o să fie: nu o să fie cu aranjamente ca în România. O să fie cu antipatii și simpatii, dar numai împotriva mea. Nu se asociează împotriva mea, dar când nu mai au nimic de câștigat, și este în joc persoana mea, fac în așa fel încât să fie împotriva mea. Din cauza invidiei și a răutății o să facă așa. Fără bani. Nu există înțelegeri, doar ură împotriva lui Becali, că e mai bun decât ei toți la un loc. Deci dacă joacă Livărpul în ultima etapă cu o echipă care nu mai are nimic de câștigat. Știi ce face antrenorul la ăia? Se duce în vestiar și le dă de înțeles să nu se bage, pentru că ei nu sunt cu Becali și o lasă mai moale. Așa o să se întâmple.

Tot legat de fotbal, vă iau puțin și pe partea economică, cum ar veni. Nu ca pe dan voiculescu și toată Antena 1, da’ așa părintește. Eu am luat niște măsuri și economice, și din punct de vedere sportiv, nu vă zic care. Eu nu știu sigur ce se va întâmpla în viitor și trebuie să iau măsuri economice, de aia le-am luat.

Închei cu rugăciunea: Dă, Doamne, să dea voie și la Premier Lig ca la Liga 1, să putem să facem cinci schimbări că vreau să fac și eu o mare performanță, să rămână de pomină. O să fac patru schimbări la pauză! Amin! Hei hei hei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here