Marele ansamblu rezidențial din comuna Ștefănești care are în comun cu Bucureștiul doar faptul că împart centura și că excrementele locuitorilor ajung să polueze apele Capitalei demonstrează încă o dată că numele nu i-a fost ales la întâmplare.

Deși prețurile cu utilitățile prin cartier nu sunt chiar mici, dovadă că săracul Irinel Columbeanu a fost evacuat din cauza restanțelor la întreținere, cartierul rămâne o opțiune serioasă pentru expații veniți la muncă în România.

Chiar weekendul trecut, un grup de astfel de expați de la compania de Roabe, Nisip și Moloz au încins un grătar precedat de un ritual care l-ar face invidios chiar și pe Gigi Becali. Pentru că s-au adaptat atât de rapid la cultura românească a sacrificatului animalelor în bătătură, expații au ținut morțiș să se și pozeze, pentru că era păcat să nu finalizeze treaba în cel mai românesc mod posibil.

„Felicităm” și noi pe această cale dezvoltatorii turci ai cartierului Cosmopolis și îi rugăm ca de acum încolo să-și aducă expați vegetarieni, ăștilalți fac și zgomot și mizerie. În plus, există și riscul să rănească vreun locatar pașnic atunci când ies la vânătoare.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here