Ponta și-a redactat doctoratul la umbră, de frică să nu-l prindă soarele când copiază.

Lui Ponta nu i-au trebuit ciorne când lucra la doctorat. A scris direct pe furat.

Ministerul Educației a decis că știrile despre cercetătorii britanicii vor începe așa: „Potrivit lui Victor Ponta, citat de un grup de cercetători britanici…“

Cum orice instituție sau comisie care vrea să-și dea cu părerea despre plagiatul lui Ponta e desființată sau înlocuită, ne gândim că n-ar fi rău să auzim și care e părerea FRF și a Ligii I despre această chestiune.

Îi urăm încă de pe acum lui Ponta, pentru Paștele de la anul, tradiționalul „Copy-Paste“ Fericit.

Încântați de lucrarea lui de doctorat, mai mulți oameni de afaceri chinezi l-au invitat pe Victor Ponta la negocieri. Vor să-l angajeze.

A trecut vremea loviturilor de palat. Acum se dau lovituri de plagiat.

Traian Băsescu regretă că nu există și o Comisie de Etilică, unde să fie judecate etichetele ce plagiază soiuri celebre.

Victor Ponta va solicita Parlamentului să stabilească dacă nu cumva autorii pasajelor originale l-au plagiat pe el. Dacă autorii vor fi găsiți vinovați, sperăm că vor fi tratați cu înțelegere: n-aveau de unde să știe cine va ajunge cei pe care l-au plagiat în originalele lor.

După sosirea îndrumătorului de doctorat al lui Victor Ponta, mai mulți deținuți ai penitenciarului Rahova, condamnați pentru clonare de carduri de credit, au cerut să fie reîncadrați la palgiat. Asta pe considerent că nu poți să copiezi carduri dacă nu ești „doctor“ în calculatoare. Iar pentru „furt intelectual“ nu se face pârnaie în România. Q.E.D.

Folosiți-le cât mai aveți timp – am înțeles că de săptămâna asta comenzile „ctrl + c“ și „ctrl + v“ vor trece exclusiv în subordinea Guvernului.

E lucru știut că, pe vremea premierului Năstase, Victor Ponta a fost șeful Corpului de CTRL al primului ministru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here