Salutare la toți microbiștii și un an bun vă urează George Becali, cel mai bun patron din istoria Premier Lig, se știe, Doamne-ajută! Cum ați petrecut de sărbători? V-ați dus la distracţie, este? Le-ați făcut pe plac dracilor, știu eu. Ați vrut cu dracii, ați fost la cluburi, la curvăsăraie. Asta e situaţia, să vă tuf. Eu cu Hristos m-am distrat, că vreau să ajung în ceruri. Şi de Revelion tot cu el, mi-a dansat inima în biserică. De la 11 până la 4 la biserică am stat. Cu Luțu, cu Meme, cu Vali Argăseală și femeile. Am dat o șpagă donație la un părinte acolo și l-a lăsat ăla și pe Sandu Tudor să cânte cu ei în cor. Bă, cântă Sandu de zici că e Trăistariu la Ieurovizion. Mi-a dat și lacrimile, vă jur. Noroc că le-am ținut în mine și le-am scos când m-am dus de m-am pișat. Cu sănătate şi bucurie am intrat în noul an, printre sfinţi şi îngeri. M-am cam băgat în față, recunosc, că era cam mulți sfinți și îngeri și mi-era că se închide ușa înainte să apuc să intru.

Pe partea de fotbal, să zic așa, m-a cam muit ‘Ăl de Sus. După ce m-a păcălit că mi-a făcut echipă și i-am spart pe Livărpul cu 5-0, am aflat că de fapt ăia nu era Livărpul, ci copiii lor. Cică în timp ce eu le băteam copiii, ei de fapt câștiga Campionatul Mondial. Adică nu mai e Franța campioană mondială acum, deci nici Îmbappe nu mai e campion mondial. Adevărul e că eu bănuiam ceva, că m-am tot uitat tot meciul după neamțul ăla ochelarist să fac o aroganță cu el, dar nu era. Am zis că o fi accidentat sau suspendat și că care l-a căcat de luzăr. Și după asta, că vă ziceam eu de Boxing Dei, i-am spart pe Noruici. Bine, nu i-am spart tare, i-am crăpat puțin, 1-0. Dar a fost bine. La sfârșit, că eu credeam că începe boxul, i-am trimis pe Luțu cu Meme și Vali Argăseală și Sandu Tudor să se bată cu ăia. Singurul care încasa bine a fost Meme. El are antrenament din Loft. Restul, la pământ din prima. Pe Argăseală am crezut că l-am pierdut de tot. Sandu nici nu a luat vreo palmă. A început să se roage și de la atâta rugăciune puternică, l-a luat cu leșin și a cedat. În fine, faza era că nu se bătea nimeni cu ei. Își dădeau palme între ei, cică în joacă, așa au zis după aia.

Apoi, după două zile, m-a spart pe mine Uatford, 3-0, că mai bine nu mă mai duceam până acolo, să cheltuiesc și bani, și timp, și energie, și să mă piș pe Uatford și pe echipa lor de zdrențe care l-a umilit ei pe George Becali și apoi aplauda. Marș, mă, săracilor!

Apoi, chiar de unu ianuarie, imediat după concertul lui Sandu de Revelion, magica FCAVB bate în deplasare la Bărnlei, 2-1. La fel, o crăpătură, dar p..a mea puncte puncte, i-am bătut, mai dă-i în mă-sa de proști. Mă piș și pe ei. Sărbătoarea a continuat cu 1-1 la Lestăr, marii jmecheri care se dădea ei jmecheri că e pe locul doi și a venit George Becali și le-a dat cu terenul în cap. Adică am vrut să le dau cu terenul în cap, da’ era lipit bine și oricum nu se murdărește Becali pentru toate zdrențele arogante.

Bă, și după toate astea, vine la magica FCAVB acasă, Pepe Gardiola, pișa-m-aș și pe ăsta să mă piș și m-a bătut ca Simona Halep, 6-1 primul set. Băăă, șase la unu!!! La mine acasă!!! Nu vreți să știți ce a fost la gura mea la rugăciunea din seara aia. L-am înjurat pe Dumnezeu și de Fisu’ și de Tasu’ și de toți angajații lui și toate firmele lui. Și la sfârșit l-am înjurat și pe Sfântul Duh Amin, că eram supărat și pe el, ce plm!!!

Sâmbătă am deplasare Braiton. Doamne, eu atât îți zic: nu știu cum p..a mea puncte puncte faci, da’ io duminică când mă duc la slujbă nu vreau să mai fiu pe loc de retrogradare. Nu știu, nu mă interesează, dar mă scoți de pe locul 18 și mă pui și Matale pe un 9-10 măcar, să nu zici că sunt muist și vreau io direct pe primu’ loc. De primu’ loc discutăm la Paște, OK?

Așa, vezi că Ți-am lăsat niște bani și o cravată cu FCAVB la biserica din Pipera sub scaunul din dreapta cum te uiți la catapeteasmă. Să vii la meci cu cravata la gât să vadă toți proștii că Dumnezeu ține cu Aston Villa. Dacă faci asta pentru mine, eu Te iert și ne facem prieteni la loc. Dacă nu, ai grijă de junior când traversează strada pe acolo prin Rai, că se mai strică semafoarele, sanchi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here