Salutare la toți izolații! I-ați mulțumit astăzi lui George Becali pentru faptele bune care le face el pentru oameni și țară? Dacă nu ați făcut-o, încă nu e târziu. Dumnezeu vă ascultă mulțumirile și mi le transmite mie apoi. Amin!

Sper că stați toți în casă, că eu nu stau, că am treabă multă, sanchi. Acum câteva zile m-a oprit niște polițiști şi pe mine să mă verifice ei pe mine. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nici o declaraţie. Că io nici nu știu să scriu, doar cu cititul le mai rup așa puțin. Și că cică să tipăresc la imprimantă, auzi la el. Da’ voi credeți că George Becali e hecăr să umble cu mașinăriile diavolului așa că vreți voi? Ptiu, drace și piei, satană, băga-mi-aș plua puncte puncte în tine și-n gura ta de necurat! Păi ce-i aia? Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă ca toți fraierii. Ce, Dumnezeu își face singur adeverințe când iese din Rai? Iar eu oricum ies să fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru măşti, ajut spitale, ajut biserici. Bine, mai și cer bani la guvern, da’ asta nu se pune. Se pune numa’ când dau, da? Să fie clar, zic. Eu mă duc să fac voluntariat pe vreme de criză. Voluntariat pe banii mei, cum ar veni. Cum să îi spui, bătatăbă, lui Gigi Becali „Unde te duci?”. Nu ți-e puțin rușine, zdreanță? Oamenii mă cunosc, mă salută, mă respectă, mă felicită pentru ceea ce fac şi gata, mă piș pe voi. Hai că iar m-ați enervat.

Aseară, de plictiseală, l-am sunat pe Vela ăla, șef la poliție sau ce e el, dar avea telefonul închis cred, că nu mi-a răspuns. Am vrut să îi zic că a făcut mărturisire. Cum ar veni, Vela ăsta a făcut mărturisire și mucenicie când a dat voie la toți credincioșii să meargă să ia lumină și tulpină în sfânta noapte de Înviere, mă-nțelegi? Și am mai vrut că să-i zic că dacă va fi dat afară și nu va da înapoi, va fi mucenicie. Adică el va fi mucenic, cum ar veni. Da’ dacă va da înapoi, își va pierde toată demnitatea lui și mucenicia și mărturisirea și plua mea puncte puncte, toate alea pe parte de credință și biserică. Io nu am nevoie neapărat de Lumină, că io îl pun pe Luțu să meargă să ia și să-mi aducă și mă piș și pe amenda pe care o s-o primească el după ce face asta. Adică dacă e interzis de autorități, o primim și în autoizolare de la Hristos, am vorbit deja cu ta-su’, îl trimite pe băiat direct la mine la palat și aia e. Eu o vând mai departe la dreptcredincioși. După ce că neamul ăsta de căcat și-a pierdut toată credința și dragostea, ne lua bagabonții ăștia și mica asta jerfă, să mergem puțin până la Biserică. Cea mai mică, cât să coboare omul până jos la bloc, dacă și asta o luăm, înseamnă că vrem să pierdem toată credința. Ei nu văd statistica? Nu știu să citească cât de cât ca George Becali? Să se uite pe hartă să vadă câți au murit la noi și câți au murit în rest. La noi se moare bine, zic io, câteva zeci de cazuri pe zi, nu sute ca la alții.

Și apoi îmi zice Meme, că el e pe izolare aici cu mine în Pipera, stă cu oile, cum stătea și-n Anglea. Și îmi zice Meme, cum vă ziceam, că cică Iohannis a schimbat mucenicia lu’ Vela. Păi bă, hahaleră de căcat ce ești tu, de ce plua mea puncte puncte ai făcut asta? Adică nu mă înțegeți greșit, Iohannis e un om cuminte, cred io. Și de aia îl rog să ne lase naibii în plua mea puncte puncte să ne facem tradițiile noastre creștine care le avem noi pe ele. El nu știe, nu e un om rău. Să ne lase să ne respectăm tradiția noastră care neamul meu de sute de ani cu lacrimi, sudoare și sânge, ce căcat voiam să zic?! Normal că are intenții bune, ce președinte să nu aibă? Iar pe Vela pentru că a dat înapoi, nu vreau să îl mai văd în viața mea. Bine, nu că l-aș fi văzut până acum, dar de acum nici nu mai vreau. Adică, cum ar veni, dacă îmi zice Luțu într-o zi „hai, brenea Gigi, să-l vedem pe Vela” eu îi zic „nu vrea, Luțule tată”. Sau dacă mă sună Vela și zice „domnubrenea Gigi, haideți să ne vedem” eu îi zic „nu, Vela tată, vin să mă vezi doar tu, eu nu vreau să te văd.” Sau dacă zice Meme „Gigi, uite-l pe Vela la televizor”, iau televizorul și îi dau cu el în cap în timp ce țin ochii închiși.

Hai vă pup și Paște fericit la lume, hei, hei!! Forza FCAVB! Hai Becali și amin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here