» Dragii miei, nu am mai scris pe în ultima perioadă .M‑au încolţit dujmanii, vor să mă aresteze nevinovat. Presimt ca iarăşi o să am probleme cu gâtul. Acum m‑a suspendat şi FRF 6 luni! Sugeţi televizorul! Păi ce‑am zis rău, că Daum şi Burleanu sunt proşti? Că vreau să‑i dau jos? Bine, m‑au amendat şi cu 130.000 de lei. Eu nu mai dau de la fetele mele şi gata! Începe şi şcoala acum, rechizite, hăinuţe, telefoane noi, pac‑pac. Aşa că vă aştept în număr cât mai mare la următorul meci al FCSB‑ului nostru iubit, să îmi plătesc amenda cu banii voştri de pe bilete.
» Declaraţia mea oficială este următoarea: O sa atac şi în instanţa civilă această decizie. Poate şi la TAS! Problema e mentalitatea. Dacă îl atac pe Burleanu, îmi dau
ei la cap. Ca Mache. Când o să avem instituţii nesupuse stăpânului, cu excepţia FCSB‑ului?
Dacă Burleanu a reuşit să stăpânească, vă daţi seama ce sclavi avem în Federaţie? Cât mai costă un sclav acum? Puţin. Întrebaţi‑l pe Mironică. Clubul ce treabă are? Eu nu am nici o treabă cu clubul FCSB, nici finanţator nu mai sunt, mi‑am luat banii, nu mai am nicio treabă. Doar fraierii cred că eu bag bani în echipă. Ce legătură are clubul? Să îl suspende pe Geambazi. Nu au cum să nu mă lase să merg la meciuri. Cum adică, asta înseamnă puşcărie. Dacă te pui la mintea lor, ei pot să facă orice, nu contează legea! Le fac eu lege!
» Am scăpat de Daum! Datorită mie! Însă drogangiul mi‑a transmis mesajul ăsta de despărţire. Fick dich!
» Vreau să vă anunţ că intenţionez să candidez din nou. O să fac o naţie de fecesebişti.
Asta visez. Sunt sigur că Peluza Roş‑Albastră o să mă voteze! Dragii miei, să mă votaţi şi voi!
» Tănase, De Alibec şi Budescu mă iau la mişto! Nu poţi câştiga titlul la mişto! Le
arăt eu lor, mai joacă doar în Europa 6 meciuri. Nu stă FCSB‑ul în ei, în nimeni, doar
în mine! Imediat pe bancă sau în tribune şi cu asta, basta. Nu e nicio problemă pentru mine că pierd cinci milioane. Că‑i pierd, dar ei la revedere cu viaţa fotbalistică. Eu îi pierd, gata. Zic că am dat banii pe Alibec şi i‑am pierdut. Şi o să vadă el, Alibec, dacă e mai puternic ca mine. Şi o să vadă şi Budescu, o să vadă şi Tănase.
(Pentru mai multe aroganţe, căutaţi‑l pe Ne‑a Gigi pe Facebook)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here