Bună ziua, sîntem tot noi, băieţii ăia care săptămînă de săptămînă ne sacrificăm aici văzînd gratis toată porcăriile de pe marele ecran, tocmai pentru ca voi să nu vă luaţi ţeapă la cinema contra cost. De data asta ne-am sacrificat la Abduction.

Mai întîi trebuie să ştiţi că marţea trecută, la vizionarea de presă, ziariştilor nu li s-a permis accesul în sală pînă nu au semnat un fel de non-disclosure agreement. Acestea prevedea pe două A4 cum că nu vom dezvălui nimic din “major plot points, twists, or major character development” pînă pe 23 septembrie, cînd urma să fie lansarea oficială a filmului. Altfel amenda era de… Hai, ziceţi voi o sumă! Cine a zis 10.000$? Neah… nici pe departe! Un milion? Voi să fiţi sănătoşi! Amenda era de 50.000.000 $! Asta în condiţiile în care bugetul filmului era de 35 milioane. Ok, pînă la urmă am semnat, că pe 15 luasem salariul şi eram în bani. În plus, la ultimul paragraf se spunea că acest agreement intra sub incidenţa legilor din statul California. Norocul nostru că 23 septembrie a trecut şi acum putem să vă avertizăm asupra acestui film, altfel sigur ar fi venit peste noi fostul guvernator Arnold Schwarzenegger să ne ia boii de la bicicletă şi să ne execute apa rece de la dozatorul din redacţie.

Filmul pentru tineret Răpirea este realizat pe un principiu de marketing extrem de sănătos care tradus din americăneşte ar suna cam aşa: “WTF să facem noi ca să mai vindem puţin imaginea tipului ăstuia drăguţel de l-am lansat în saga Twilight, seria aia cu vampiri care a dat pe spate jdă mii de fete?”. Nu ştiţi saga Twilight? Nu contează, n-aţi ratat nimic. Băiatul nostru se numeşte Taylor Lautner, are 19 ani şi e un fel de Hannah Montana, versiunea masculină. Pentru telespectatorii ProTV sub 30, un fel de Abramburicu’ care acum a crescut mare şi merge la sală pe clasa a patra. Băiatului ăstuia i se dă pe mînă o parteneră cu cei mai mici sîni pe care i-am văzut vreodată la cinema şi amîndoi se ambalează frumos într-o poveste cu agenţi sub acoperire CIA, mafioţi sîrbi care nu sînt Marcel Iureş, lunetişti pe clădiri, cafteală în tren, pensionarii Sigourney Weaver şi Alfred Molina să mai facă şi ei un ban, că acum vin facturile la încălzire pe decembrie şi statul nu mai compensează gigacaloria şi nici biletele la filme cretinuţe. (Daniel Goace)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here