Gata, tată, am spart ghiața, am jucat primul meci oficial în Premier Lig, în Anglea adică. Am avut meci cu FC Tottenham, dar din nu știu ce motive am jucat la Londra. Acolo au ei stadionul. Mișto tare, cinci stele, ca la Arena Națională la noi la București, doar că acolo cuvintele pe pereți e numai în engleză și are alte culori la scaune.

E ceva ciudat tare la engleji aici, că și eu abia duminică am aflat că FCAV-ul meu nu e FC Aston din orașul Villa, cică noi suntem din orașul Bărminghem, sau așa ceva, se scrie și se citește mai greu decât numele lu’ Șexpir. Rivala noastră cea mai mare e FC City din aceeași localitate, dar cum Becali e numai unu’, anu’ ăsta ei joacă în B, hă, hă, hă… Etapa asta cică au făcut egal acasă, slabi rău. Nu am rival nici în Anglea, tată. Cum sună Anglea și cum sună Becali?!

Da, tată, am jucat cu FC Tottenham, vă ziceam, dar nah, s-au acomodat băieții greu cu noul patron, am furat-o cu 3-1. La pauză am intrat în avantaj, cum ar zice Mironică, după o repriză în care i-am subordonat. Dar cum pe mine mă omoară oboseala de la drumurile dese Anglea – Pipera, la pauză am adormit și am lăsat băieții fără indicații tactice. Golul meu l-a dat un băiat din Scoția de 24 de ani, fiul lui gin îl cheamă (ai lui își zic McGinn). Eu știam că scoțienii fac uischi bun, nu gin, dar nah, dacă ginul lor e la fel de bun ca băiatul, iau câteva sticle și îi duc și lui Ilie Dumitrescu să bage la han, mai facem un ban împreună.

M-am uitat pe rezultatele din prima etapă din campionatul meu și văd că nu e mare scofală pe acolo. Două echipe cu același nume, Mencestăr, s-a cocoțat pe primele două poziții. Una e din City, una din United, două orășele cam cât Voluntariul din nordul Angleei. Cred că sunt în nord, că în sud am fost eu și nu le-am găsit. Pe locul 3 e Liverpool, de ăștia am auzit, au luat Cempionz Lig anul ăsta. Au un neamț ochelarist antrenor, dar nu e mai valoros decât Becali. Eu abia aștept să mă bat cu Abramovici, nu știu însă dacă are el curaj să se bată cu Becali, hă, hă, hă…

Mă gândesc însă serios să îmi cumpăr altă echipă, una într-un oraș din Anglia unde se conduce normal, ca în Pipera. Adică pe dreapta, cu volan pe stânga. Mi-e dor de Luțu. Dacă iau bătaie și etapa următoare, îl pun pe el antrenor, nu știu ăștia pe aici că nu are licență Pro. Ce, la mine s-a prins cineva că nu am bacalaoreatu’? O să-l aduc și pe MM, am auzit că a rămas fără servici în România, săracul.

Sâmbătă am meci acasă, cu Bron, Boren, Bornmas, Bournemthu, bornmaus, unii tot din Anglia. Dracu’ să-i ia de engleji și orașele lor de căcat, cu numele lor de căcat și literele lor de căcat, că era să-mi rămână măslina în gât când am scris numele la fraierii ăia. 3-0 le dau, ce zic eu 3-0?! 5-0 la pauză, gata, m-am enervat!!!

Cică aici și locul patru merge în Cempionz Lig. Păi zi așa bă, tată, bă! Ia uite cum am stat eu 13 ani ca prostu’ în România să mă bată finu’ Hagi și cu Șumudică și cu Bursucu’ Petrescu și să mă chinuiesc prin mocirla Ieuropa Lig (metaforă). Da, așa mai discutăm. Pac locul patru, pac Cempionz Lig, pac banu’ la Becali, pac îl cumpăr pe Florinel Coman de la FCSB cu 30 de milioane de ieuro și mă fac investitor străin în Pipera. Pe Man nu îl mai cumpăr, nu știu dacă mai vrea să facă fotbal, l-am întrebat și pe ta-su’, nu știa nici el.

Am auzit că FCSB iar a luat bătaie de la FC Voluntari, hă, hă, hă… Păi de unde e FC Voluntari? Din Pipera! Cum sună FCSB și cum sună Pipera? Bravo, finu’ Pandele!

În fine, vă aștept sâmbătă pe stadionul Parcul Villa din strada Trinity din orașu’ Bărmingăm, Anglia. Eu o să fiu la lojă. Dacă îi batem pe Bron, Boren, Bornmas, Bournem oaspeți, ne vedem în față la scări după meci să mai stăm de vorbă. Dacă nu, nu ne vedem în față la scări să mai stăm de vorbă. Bine, dacă facem egal, ies puțin și vă fac cu mâna. Forza FCAVB!!! (B de la bărmingăm, fcav de la fc aston villa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here