FMM Joze! Asta e tot ce mai pot spune după ce m-a bătut fratele meu. Nu meriți, băi domnule Murinio, frăția lui George Becali. Nu meriți nici măcar brânza și cojocul pe care ți le-am dat în dar ca la un frate. Că eu așa te consideram. De aia te-am și așteptat la hotel cu Luțu și tot de aia ți-a și recitat el poezia aia frumoasă, special compusă pentru tine de mine:

Bine ai venit Joze                                                       Iar la meci nu fi hain

Te aștept cu a mea brânză                                        Cum o facem, habar n-am

Hai să bem un vin roze                                              Dar știe orice străin

Și-o bucată de osânză.                                              Azi și-o fură Totenham.

Numai eu știu cât s-a chinuit săracul Luțu să o învețe. Trei săptămâni a stat cu burta pe carte, de nu mai știa altceva. Io voiam să iasă mai mișto, să zică el o strofă și Meme o strofă, da’ cu moldoveanul ăla nu faci treabă. El numai satiră are în cap, e ironic de să mă cac în ironiile lui. Că iar l-a apucat talentul de fecefecesebist sub acoperire și le-a făcut el aroganțe la dinamoviști pe feisbuc și pe instagram. Ce m-am mai râs de el după ce a luat bătaie FCFCSB de la Dinamo. Plângea prostul, că de aia m-a și enervat, mai tare decât când a luat bătaie magica FCAVB de la fostul frate Murinio, bag eu plua puncte puncte în el de zdreanță nerecunoscătoare.

Și începusem atât de bine, pac gol în minutul 9, 1-0 pentru George Becali. L-am ținut pe Joze în SMS-uri de trufie până prin minutul 27 când m-a egalat un țăran belgian din Londra. M-a pedepsit Dumnezeu, ce să fac?! Da’ apoi s-a supărat și mai tare și l-a pus pe un coreean de mi-a mai dat și ăla două boabe, ‘tu-ți coreeanul mă-tii și cu cine te-a băgat pe tine la fotbal să-i dai goluri lui Becali. Al doilea gol mi l-a dat bulangiul în prelungiri, după ce egalasem și eu ca tot omul egalizator.

Pe parte de clasament, mă mănâncă locul 17, parcă sunt blestemat. Nici nu mai zic că luăm titlul, că sanchi, că din astea, bam bam bam. Nu, tată, titlul îl luăm dacă vrea Dumnezeu. Dar văd că lui i se cam rupe în ultima vreme. Eu George Becali, gata, nu mă mai duc nici la stadion. Mă duc doar dacă facem spectacol, dar nu ai cum să faci spectacol cu scoțianul ăsta de se crede el antrenor, că așa îl mai strig eu la mișto prin curte pe la stadion. El face niște greșeli, i-am spus și lui. Echipa nu pasează și asta înseamnă că fiecare face ce vrea. E greu ca un creștin să fie antrenor, dar creștinul trebuie să înțeleagă că trebuie să mai dea și cu biciul. Așa cum zicea și Ioan Gură de Aur. El, dacă are dragoste față de jucători, ei au înțeles greșit. E foarte blând cu ei. Dar din dragoste trebuie să mai atingi copilul cu nuiaua. Dacă nu bagă un jucător, îi explică de ce nu joacă. Îi dă explicații. Mi-a zis mie asta. I-am spus „Bă prostule, asta nu e în regulă! Nu trebuie să dai explicații unui jucător. Nu joacă și punct!”. Noi nu legăm trei pase! Nu e în regulă. Nu te ascultă jucătorii. Dacă vezi că nu te ascultă trebuie să oprești antrenamentul!

Nu știu, mă gândesc să-l dau afară, da’ nu știu pe cine să pun. Că pe Murinio m-am supărat, pe neamțul ăla ochelarist de la Livărpul nu vreau eu, că vreau să-i arăt că sunt mai bun antrenor decât el și Șumudică nu vrea să vină în Anglea, cică lui îi place la turci. Treaba lui, nu mă bag, da’ io nu cred că e OK ce face el acolo. Prea se măscărește și se strâmbă cu păgânii necreștini pe acolo. Băi, Șumi, revino-ți tată, că te paște Iadul și flăcările lui.

Săptămâna viitoare am deplasare, nici nu vreau să mai spun unde, că iar stric tastatura. O să mă duc ca Cristos pe cruce, cu pieptul înainte și cu Dumnezeu în suflet. Cu credință trebuie să biruiești, așa zice la Sfânta Scriptură. Și cred că nu mai bag nici un jucător pe teren, poate doar portarul, că cineva trebuie să dea lovitura de începere. Mă duc doar eu cu Dumnezeu la război. Că acum gata, pentru George Becali în Premier Lig a început războiul.

O să vadă toți cine e Becali și ce poate el ca să facă de își pune mintea la treabă. Că io până acum doar m-am jucat cu ei.

Hai, că m-am distrat și cu voi, la revedere. Ne vedem în Cempionz Lig. Am bilete la Celsi cu Baiern, le-a șutit Meme de pe biroul lui Abramovici când l-am trimis cu o putinică de unt la el.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here