Salutare la toți oamenii sănătoși de covid19. Eu cu bolnavii nu vorbesc, că ei nu are pe Duhul Sfânt în ei, de aia s-a și îmbolnăvit, de păcătoși ce este.

Io deja m-am testat de două ori. A venit un doctor acasă la mine și a luat la toată familia de două ori. A luat de două ori adică, toată lumea e sănătoasă. Eu râdeam (hă, hă, hă), dar am zis hai să îl fac și io, că tot venise oamenii ăia până la Pipera. Da’ io știam că la mine oricum nu are cum să fie pozitiv, nu se apropie coronavirusul de George Becali. Păi io merg zilnic la liturghie, bă! Cum plm să se atingă materia mizerabilă de mine? Nu se poate atinge, vă zic io.  Păi numai în Post io m-am împărtăşit de patru ori. Dacă eu sunt împărtăşit, îmi mai e frică de cineva? Nu îmi mai e, vă spun!

Și după liturghie, io mă gândesc așa, filosofic, că sunt mai multe problemele lumii, decât fotbalul, cum ar veni sanchi. Fotbalul este pe ultimul loc, tată! Nu o să se anuleze nici un campionat în afară de alea deja anulate sau care vor mai fi anulate, vă zic io. Nici nu are de ce. Ia, vă dau un exemplu, Suedia. Are 10 milioane de locuitori, România are 20 de milioane. La România au murit 500, la Suedia au murit 5000, și asta în condițiile în care la România s-a lucrat în focare de infecție. Adică da, la România e pandemie, însă e un fel de joacă. Au murit 500 la România, dintre care 300 nici nu au avut coronavirus.

Au băgat la morgă virusul, vă spune George Becali. Doar 200 au murit de coronavirus. Când mor oamenii, vine unul și spune: „Hai, bagă covid acolo. Ai covid și gata, la revedere!” Îmi mai zice și mie lumea, de asta știu. Toți generalii ăia ai lui Vadim acum îmi raportează mie.

Nu există nici un motiv pentru care fotbalul să nu se reia. Păi io văd la biserică la mine 30 de oameni care muncesc. Păi dacă ei sunt 30 unul lângă altul, de ce nu ar fi și 11 pe teren? Părerea mea e că cele mai bune măsuri s-au luat în România de guvernul nostru, exceptând alea că ducem sclavii pe plantație la nemți.

Apropo de guvern și politică, vă anunț că când vor fi următoarele alegeri, o să mă implic să nu îi voteze lumea pe cei de la USR. Nu vreau să mă bag altfel, nu mă interesează. Lui Orban așa îi merge mintea cât de cât, dar nu are putere. Iohannis are putere și când nu vorbește, adică când tace. Acum mi se pare că citește, așa mi-a zis mie cineva (unul din generalii lui Vadim care acum îmi raportează mie), de asta vorbește așa de repede. Din moment ce cheamă la ordine ministrul de Interne și premierul, și ăștia stau drepți în fața lui, stau toți pe burtă în fața lui, înseamnă că are putere. Și de aia vă zic că io nu mă bag că să candidez io, că nu mai am timp. Io nu mai pot fără Biserică. Eu nu mai pot dimineața fără liturghie. Eu ce fac, mă duc la Biserică sau la Cotroceni? Nu mă duc la Cotroceni, vă zic.

Închid relatarea tot cu Dinamo, am io așa o slăbiciune pentru ei, hă, hă, hă… Vorbeam cu Patrick Borcea, săracul. M-am întâlnit cu el, că la fel ca mine, și el se pișă pe ordonanțele guvernamentale. Nici el nu avea declarație la el, hă, hă, hă. Și cică îi e rușine când mă vede pe mine, știe că îl iau la mișto. I-am zis: „E posibil așa ceva? Să nu dea nimeni un leu pentru Dinamo?” Și el mi-a zis că „Negoiță plătește banii lui la hotel”. Acum îi scoți vină lui Negoiță? Normal că plătește bani la hotel, pentru că Dinamo e Dinamo, iar RIN e RIN. I-am spus: „Bagă, mă, bani, să bage taică-tu’ bani, de ce nu bagă?”. Iar el îmi răspunde: „Nu, că nu vrea să piardă bani”. Dar Negoiță e mai prost, trebuie să piardă el bani sau cum? Îl obligați pe om să piardă bani? La fotbal e greu, tată, trebuie să fii George Becali, trebuie să cunoști fotbal, tată, altfel e jale.

În fine, cum zice la Scriptura Sfântă, proștii cu proștii, George Becali cu George Becali. V-am pupat! #muietlpn

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here