De vorbă cu Prof. Dr. Nicu P. Casapu

Psiholog Naturist și fost Campion Internațional la lupte de bărbați, care am apărut în Cancan și la știrile de la ora 5 și la ZenitTv Băicoi.

Ne scrie un pacient din Dolj. „Pentru Dom Profesor Nicu care il stimez foarte mult și care sunteț ultima mea speranță. Zilele trecute mi-a apărut niște roșeață ân zona intimă dinspre gât, unde m-a lins mai demult Ștefania, capra lu Nea Stelică socrămiu, când am adormit amândoi lângă magazia de lemne, situată în zona mediană din fundul curți. Nu am interpretat că ceva grav până nu m-a luat așa cu nește mâncărimi insuporctabile, care de atunci nu mai dorm aproape deloc și nevastămea zice că mă transform în moroi și să mă duc la beserică. Io nu prea vream că popa Țițirigă stă prost cu nervii și bate la oameni din senin, mai ales când rămâne pe uscat și e prea multă lume la slujbă. Noroc cu Ionela farmacista care ține terasa din centru și care mi-a vorbit foarte frumos despre dumneata, că ești om mare de la București și faceț bine la amărâți, poate âmi recomandaț și mie un tratament pentru la roșeață și mâncărimi. Mai am și la noada dorsală unde îmi dă niște cuțite de când am rămas peste noapte sub șareta lu Dom primar. Poate știți vreo alifie ceva. Cu multă stimă și respect, Gigi M. Ion”

Stimate domnule Gigi. Am impresia că ne cam luăm la mișto. Nu e deloc bine ce faceți. În opinia mea sunteți un boschetar jegos, care beți până vă faceți ciment și după aia vorbiți pe nas. Să ziceți mersi că nu sunt eu popă în sat la dumneavoastră (am doctorat și la mânăstire) că până acum vă scoteam promolarii prin ceafă, în caz că știți ce sunt ăia. Dacă îmi mai ocupați vreodată timpul cu vrăjeli din astea, să moară toate nevestele mele dacă nu vin acolo și vă calc pe toți cu mașina. Hai pa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here