Ale, oooo, ale, iiii, să moară toți dujmanii lu’ Becali!!! Am zis să fac așa o aroganță la început, că, gata, m-am prins cu stă treaba cu fotbalul englezesc și, pac, pac, victorie! Adică ce zic eu victorie? I-am demolat, tată, așa cum îmi place mie. 5-1!!! Cinci băăăăă!!! Pe cine? Pe ăia de i-a bătut ei pe Citi și se credea mari și tari pe Premier Lig. A dat băiatu’ meu Wesley două boabe repede. Bine, a ratat și un penalty, da’ poți să te mai superi pe el? Nu poți, că a dat două goluri.

La pauză, 2-0, exact cum voiam eu și la FCSB când eram acolo patron. Apoi, tocană, tocană, pac, 5-0. A dat și ei gol după aia da’ eu deja sărbătoream. Am dat brânză gratis la tot Bărmingămul când am ajuns la noi la stadion după meci. Originală, telemea de Pipera, cred că le-a plăcut la engleji, că era toți fericiți și cânta și dansa. Am adus Revelionul în oraș, asta am făcut. Nu știu ei încă cântece cu Becali, dar de asta mă ocup săptămâna care vine.

Bravo, tată, bravo! Ați făcut un creștin ortodox fericit. Și când un creștin ortodox e fericit, și Dumnezeu e fericit. Ia, cum sună Dumnezeu și cum sună Becali?

Doamneee, ce am mai râs etapa asta. Citi a luat bătaie acasă. Bine, doar de Citi am râs. Zdrențele lu’ Clop a bătut cu arbitrii din penalty în minutul 95, cred că i-a arbitrat Istvan Kovacs, că ăla mă urăște și mă arde pe unde mă prinde. Nu mai zic că și Abramovici a bătut, dar slaaaab, 4-1. Păi cu Becali te pui, mă, Romane, mă? Se compară vreodată 5-1 în deplasare cu 4-1 tot în deplasare? Nu se compară, îți spun eu.

Am urcat pe locul 15, mă uit de sus la fraierii care se bate ei să nu retrogradeze. M-a sunat Luțu adineauri. Cică FCSB a făcut egal cu Dinamo. Păi ce să le fac dacă nu știu fotbal? Păi aicea în Anglea, eu mă bat cu Mencestăr Iunaitid, tată. Ei are decât 9 puncte, eu am 8. Deocamdată.

Da, tată, sunt fericit tare. De bucurie, am scăpat oile în iarbă la stadion. A mâncat săracile gazon englezesc de s-a balonat toate și miroase cam urât acum la palat, dar nu-i nimic. Le fac eu bine în câteva zile. Mai nasol a fost cu administratorul stadionului. Am crezut că moare ăla. Când mi-a văzut mioarele cum se bese ele pe stadion acolo, s-a albit dintr-odată și a leșinat. I-am dat cu niște urdă pe la nas, și-a mai revenit săracul, dar se tot văita că mai hart, mai hed, mai laif. Ce căcat zicea el acolo nu știu, dar știu că aștia a chemat salvarea și dus a fost. Am vorbit deja cu un băiat care tundea iarba și acum nu mai avea ce să tundă să-i ducă niște portocale la spital și dacă tot e acolo, să-i facă și niște măsurători. Nu se știe niciodată, cu iarba nu te joci.

Acum iar e pauză că joacă Anglea cu nu știu cine. Nenorocitul ăla tot nu a chemat pe nimeni de la FCAVB. Păi bă, dacă nici după 5-1 în deplasare, repet în deplasare, tu nu iei pe nimeni, atunci când? După ce ia Becali Cempionz Lig? Atunci nu o să le mai dau eu drumul, că atunci o să coste 200 de milioane o rezervă. Titularii or să fie 500 de milioane. N-ai tu bani să îi mai chemi pe războinicii lu’ Becali.

După pauza asta avem meci acasă cu Brai bruh Brigon Breton Braiton Braiht plm, cu unii cu B. La ăștia nu discut sub 6-0. Ca la tenis, tată! Ghem, set și meci! În 10 etape mă bat cu ochelaristul ăla neamț la titlu, așa am vorbit cu băieții. Acuma eu nu îmi dau seama cât înțelege ei din ce le zic eu, dar pare ascultători și oricum, victoria asta demonstrează că mă ascultă. Le-am zis că vreau să-i rupem pe ăia, i-am rupt. Tactică, nene, nu glumă! Ia zi Ilie, se pricepe Becali acum?

Hu iz ză bos? Becali iiiz iiiiz! Așa o să-mi cânte tot orașul în câteva săptămâni. Până atunci mă duc să văd dacă mai e vreo oaie nebășită, că mi-e frică să nu iasă laptele cu gust de căcat englezesc.

Becali ză ching saluț iu! Si iu next taim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here