M-am râs tare săptămâna asta de pauză. Unu la mână că n-am avut meci și deci n-am luat bătaie, Aston Villa e neînfrântă de două săptămâni deci, cum ar veni deci. Și doi la mână, că Anglea a luat bătaie de la republicii cehi. Asta se întâmplă, tată, dacă nu iei jucători de la echipa la cel mai mare scautăr pe Anglea și Europa și România. Oftica mare la engleji aicea e că Scoția, vecinii lor de la Nord, cum ar veni Ucraina pentru România (lecție de geografie pentru fraieri și analfabeți funcționabili), a bătut tare pe San Marino. Șase boabe le-a dat la ăia.

Eeee, și acum vine surpriza mare. Bine, surpriză pentru cei care nu se pricepe, nu și pentru Becali. Cine a dat trei goluri pentru scoțieji? Aud?! McGinn, tată!!! Unde joacă când nu joacă la națională McGinn? Joacă la Aston Villa din orașul Bărminghăm. Și cine e patron la FCAVB, cum îi place lui să spună? Becali eeee, Becali eee! Adică eu, tată! Așa se face performanță în fotbalul de azi: te uiți și vezi unde e Becali patron și de acolo începi selecția. Se aude, domnilor mari antrenori care vă credeți voi mai deștepți decât Becali?

Am profitat de pauza conpi compeț compi contep compite, pauza asta de meciuri și am dat o fugă în Pipera să văd meciul România cu Feroe și nunta lui Theodora, fiica mea. De meciul cu Norvegia nu am avut timp, eram cam mahmur după nuntă, a fost cam tare telemeaua și m-a dat peste cap și la cap și la stomac.

M-am distrat tare și la nuntă la fii-mea. Am dat bani la ospătari cum dau mâncare la oile mele, individual. I-am aliniat pe toți ca în filme și le-am cardit câte două sute de coco, să aibă și ei de un parfum acolo, că puțeau toți a Malizia verde și Denim negru, dă-i dreacu’ de săraci. Așa tare m-a binedispus chestia asta, că nici nu mi-am dat seama că ospătarii se terminaseră și ajunsesem să dau bani la invitați, la rude și zdrențe de ziariști. Eram ca în bancul cu iepurașul și „scuză-mă tată!”. Hă, hă, hă… bun tare bancul ăsta.

Am apucat să-i cardesc material chiar și lu’ soțu’ lu’ fiică-mea. Al naibii, a luat repede ieuroii și i-a băgat în buzunar. Cică, sanchi, a făcut glume cu mine. Să vezi tu, băi ginerică, ce glume ți-oi da eu după ceafă dacă mai faci din astea cu Becali. Păi cum sună ginerică și cum sună Becali?

Meciul cu feroejii m-a plictisit. Eu de când am bătut cu 5-1, mă plictisesc la meciurile cu mai puțin de patru goluri. Așa e firea mea (adică așa sunt io, nu nașa de la Voluntari), vreau goluri multe, pac, pac, pac, pac. Spectacol, tichi taca, presing și lungă și p-a doua. Nu știu exact ce înseamnă asta ultima, da’ l-am auzit pe nașu’ Hagi zicând așa și cred că e de bine, ca să nu fie rău, nu? Hă, hă, hă… Iar am făcut o glumă bună.

În sfârșit, vă las acuma, că am meci săptămâna viitoare și ăștia de pe la club cică zice ei că ar fi greu. Adică mă gândesc eu, cum ar veni filozofic, că o să batem greu, cu 3-0. Avem meci cu Braiton, ăia de l-a dat afară pe Andone Florin cum l-am dat eu pe Andone Bogdan, adică a plecat băiatul la mai bine. Mai are ăștia la Braiton și pe Băluță Tudor, care a făcut el fotbal la Hagi la academie, cum a făcut și Băluță Alexandru fotbal la Hagi la academie, numa’ că unu’ nu joacă la Braiton și celălalt nu juca la Slavia Praga. De aia l-a și ușchit ăia în altă parte. Hă, hă, hă, câte glume bune am făcut azi. Cred că e încă eoforia de la nuntă. Ah, cât m-am distrat la nunta…

Și acum, când dictez cuvintele astea, îmi vine așa să ies pe străzi și să înșir oamenii pe trotuar ca la coadă la lapte și să le dau bani. Bine, acum aș da mai puțin, că sigur vine iar zdrențele de jurnaliști care râde ca zdrențele de Becali și vrea să se facă bogați pe munca și spatele și sudoare lui Becali.

Vă mai bag ceva în engleză și o tai, că am treabă multă la birou, trebuie să găsesc loc pentru tabloul ăsta cu mine și McGinn, o parabolă (pam, pam!) a lu’ nu știu ce tablou cu Dumnezeu și altcineva. Vă las să vă prindeți voi care e Dumnezeu în poză. Gud bai, ai hev uorc tu du!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here