Mulțumesc DOAMNE, pentru săptămâna asta care a trecut ea. Bine, pentru bătaia de la Citi nu îți mulțumesc, deși știu că TU ai vrut să-MI dai o lecție. Da’ cam grea lecția, DOAMNEEE! Trei boabe mi-a dat cetățenii lu’ Gardiola. Eu nu le-am dat nici una, plm! Nu ma’ zic că i-ai lăsat și pe ăia de Unirea să câștige, și pe ochelaristul ăla neamț l-ai lăsat. Mai fac o donație undeva? Citito, cto, ctire, cotito, cicte, bag p..a puncte puncte, mai zidesc vreo biserică ceva?Nu mă lăsa DOAMNE să retrogradez, că mă râde toată Pipera și tot fotbalul românesc după aia. Păi eu de locul 15 sunt? Eu care an de an de an numa’ în Top 2 terminam campionatul? Să mai văd eu un antrenor cu atâta constanță. Arată-MI unul dacă știi TU. În fine, iartă-mă DOAMNE, că m-am enervat, discutăm mai încolo.

Ce vream să vă zic e că după bătaia de la Mencestăr, am avut interviul cu MM. V-am zis săptămâna trecută că vreau să îl pun prezident la FCAVB, să nu mai stea săracul în șomaj. Băi, ce m-am mai râs. L-am chemat la palat la Bărminghem și i-am pus pe ăia de acolo să îl țină numa’ pă engleză. Băăă, era așa speriat săracul și avea o fațăăă… ziceai că dă examen de rezidențiat la spitalul de urgență, nu la un club de fotbal, clubul lui Becali, cum ar veni. După ce l-am perpelit ca pe berbecuț vreo două ore, l-am invitat în birou la mine, tot în engleză:

  • Hai, intreișăn, mistăr eMeM! Abia mă apțineam să nu râd. Helău și sitdaun, pliz!

Bă, avea ăsta o față când a văzut ce bine o rup eu pe englezește, de ziceai că e tipa aia din baie din filmul Psaico a lu’ Alfred Hicicoc când dă ăla cu cuțitul în ea la duș, de murdărește fraiera toată cada și perdeaua aia.

  • Uat do iu vreți from me? Mai băgam și câteva din astea românești, la derută, să-l dau peste cap de tot marele manager.

  • Păi, ai want să mă angajeișăn, zice el.

  • Aha, ai si, zic și eu.

  • Său, do iu angajeișăn me? întreabă MM cu fața de câine milog, proaspăt bătut.

  • Păi, mistăr eMeM, uat to sei? Bine, OK, că ai hev milă de dumneata.

Așa s-a luminat la față MM al meu de ziceai că i-a apărut Maica DOMNULUI cu DOMNUL și cu vreo zece arhangheli în față și îi zice ei toți că are locul rezervat în Rai deja, la două case de Becali.

Deci da, l-am adus pe MM în Anglea, să îl ajut că încă mi-e drag. Da’ nu mă mai iau după el la nici un transfer. Nu se pricepe, ce să-i fac? Nu el m-a distrus anu’ trecut la FCFCSB cu Stoian, Matei și practic cu toată echipa și cu antrenorii lu’ pește, Dică, Teja și naiba mai știe cu care? Nici nu știu ce să-i dau să facă. Deocamdată e la palat, plimbă oile prin curte și învață să cânte la fluier. Vreau să-l fac păstor categoria A și dacă arată potențial, la anu’ îl înscriu la cursuri pentru licența Pro în păstorit. Cică englejii nu are așa ceva pe aici, deci loc pe piața muncii este. Dacă nu se prinde păstoritul de el, mai mă gândesc, îl dau la o școală de frați medicali, ceva și apoi îl bag să facă injecții la oi. Medic de turmă, cum ar veni, personal medical.

Venise amărâtul cu nu știu ce hârtii la mine, că să pregătim meciul cu Livărpul de Sâmbătă.

  • Să „pregătim”, MM? l-am întrebat, de data asta eu fiind ăla care ziceai că dă examen de rezidențiat la spitalul de urgență, nu la un club de fotbal, clubul lui Becali, cum ar veni. Tu să o pregătești pe Bisisica de muls, de fotbal mă ocup eu. Marș!

Așa bucurie am avut în suflet când i-am zis să marș, că imediat m-a ars DUMNEZEU pe parte de trufie, mi-a venit ANAFu’ englezesc cu nu știu ce amendă. Am plătit-o dar i-o opresc pe urmă lu’ MM din salariu. L-am sunat și pe Luțu să știe și el de ce nu o să mai ia salariu vreo trei luni, să se chibzuiască băiatul bine cu banii.

Deci da, săptămâna asta vine neamțul chior la mine în oraș, în Bărminghăm adică, nu în Pipera. Dacă îl bat pe ăsta, construiesc două biserici, nu una. Da’ ce zic eu două, patru fac. Câte una pentru fiecare gol pe care îl dăm. V-ați prins? Patru boabe îi dau, mai dă-l încolo de invincibil ce se crede el. Cum sună invincibil și cum sună Becali?

Gata, ai gău nau. Ai gău să văd ce dracu’ face eMeM că urlă oile ca nebunele. Cred că s-a apucat de pregătire fizică cu mioarele, că pe teorie le-am instruit eu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here