Salut la toți frații români de aici din Anglea, de la Birmingham. Sunt trist, am luat iar bătaie. 1-2, pac pac, m-au terminat. Mi-am cam luat țeapă cu Aston Villa ăștia. L-am pus pe Luțu înainte să se uite pe echipă și mi-a zis așa: „e buni, bre domnu’ nea Gigi, îi are pe Trezeguet, pe D. Luiz, pe Wesley.” Eu am crezut că Wesley e ăla a lu’ Porumboiu de avea el record de goluri în România, dar nuuu, tată, nu e el. E tot negru și tot din Brazilia și tot atacant. Dar atât, nu e ca ăla a lu’ Porumboiu. Nu simte poarta, dom’le, mă-nțelegeți?

Trezeguet la fel, nu e ăla de rupea norii pe la Monaco și Juventus. E unul din Egipt, slăbuț tare. Cine a mai pomenit să-i zici la copil Trezeguet, să își ia Luțu țeapă? Bine, nu sunt supărat pe Luțu, mai greșește și el. Uite, eu de exemplu. Am crezut că D. Luiz e pletosul ăla creț care l-am văzut eu la Chelsea când i-am distrus pe Național Arena cu Rusescu și Chiricheș și Gardoș și Adi Popa și Chipciu și cu Reghe și cu mine, normal. O laie, nu e ăla, bă! E din Brazilia, da’ e negru, bă tată! Băiat bun, a dat gol cu Bron, Boren, Bornmas, Bournem oaspeții ăia de i-am avut în vizită sâmbătă și de ne-a bătut ei cu 2-1. Urât, nu se face așa ceva. Eu îi primesc pe stadionul meu, le dau drumul la apă caldă la dușuri și ei ce face? Îmi dă scurt două boabe, min. 12, pac, pac, 2-0. Bă, ești nebun?! Puteam să egalăm pe final, dar nu am mai avut timp. A fluierat ăla de sfârșit. Păcat. Dar, gata, mă bag la echipă.

Vineri vine în oraș Everton, sanchi, echipă de tradiție. O să vadă ei. Nu mai stau la discuții. De acuma nu mai am nici o emoție, o să batem pe bandă rulantă: bam bam bam bam, cap, bam bam bam, cap, bam bam bam cap cap cap cap cap cap, la revedere și gata!

Mi-a făcut cadou un băiat de aici de la club, englez cică da’ vorbește românește mai bine ca mine, clasamentul ăsta. Cine e pe primul loc, cine e pe primul loc? Becali eeee, Becali eeee!

M-am uitat și pe rezultate la ăștilalți din premier Lig: varză tată, toți, în afară de Liverpool și Arsenal, care nu sunt așa varză.

Slabi tată, nu ai cu cine să te bați, pe bune. Chelsea și Abramovici a făcut 1-1 cu Lestăr, echipă mică. Păi așa te bați tu cu mine, măi Abramovici? Păi când o veni Lestăr la mine, îi rup. Patru le dau! Ăia din Manchester (mda, e oraș, nu nume de echipă) la fel, varză: egal. Păi cum sună egal și cum sună Becali? Dacă lucrurile merg așa în continuare, vă zic sincer, nu am cu cine mă bate. Iau titlul la pas. Și apoi Cempionz Lig, milioane de euro, pac, pac.

Trebuie să mai aduc jucători la echipă, dar ăștia zic că cică nu mai am voie. Ce campionat de căcat. Transferuri până în august. Păi eu în Pipera făceam transferuri până-n septembrie bă, când dădea mustul în tulburel și era numai bun de băut cu niște caș proaspăt de oaie. Mi-e dor de Pipera și de oile mele. Și de Luțu, și de MM, de Argăseală nu mi-e dor.

L-am văzut pe Mourinho la televizor aici în Anglea. Nu știu ce zicea, dar am simțit că vorbea despre mine, i-a plăcut de mine. Dacă mai eram la FCSB acum, era și el acolo cu mine. Secund ceva, preparator fizic, îi făceam și lui rost de un job. Așa, stă ca fraierul la TV și bârfește. Cam cum face și Ilie Dumitrescu la Digi. Doar că nu are prestanța lui Ilie. Da’ chiar, și de Ilie nu mi-e dor, că sunt supărat pe el.

Deci gata, etapa viitoare, luați 1 solist pe FCAVB (fotbal club aston villa bărminghem Becali). Ce zic eu 1 solist? 1 pauză, 1 final cu handicap. Adică 5-0, tată! Atât le dau. Să văd dacă pot să-l strecor pe Florinel Coman pe foaia de joc, poate nu se prind ăștia. Le zic că e brazilian, îl cheamă Pele. Că dacă le zic Îmbape, se prind cine e și îl suspendă pe băiat și apoi nu pot să-l mai vând cu 40 de milioane de ieuro. În trei etape ajung pe primul loc și nu mă mai dau jos.

Forza FCAVB, hei, hei! Gudbai, dragi români!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here