Da tată, așa! 2-0, pac, pac, i-am spart pe Everton. A dat și Wesley ăla gol, sunt mulțumit. Cu emoții, e drept, eu voiam să nu am emoții, că eu când am emoții nu e bine. A fost simplu cu Everton nu ca cu Bron, Boren, Bornmas, Bournem oaspeții de săptămâna trecută. 1-0 la pauză, pac! 2-0 final, pac! Eu v-am zis să luați 1 pauză, 1 final, da’ voi vă uitați în gura lui Ilie și a lu’ Naum și a lu’ Filotti și a lu’ mai știu eu cine. Unu’ e Becali, tată!

De FCSB nici nu mai mă interesează. Păi cum mă să te bată Gazu’ cu 4-0? Auzi la ei, hă, hă, hă… Păi dacă mai eram eu la FCSB, patru le dădeam, nu luam. Adică băteam noi cu 4-0, goluri Coman, Man și încă vreo doi băieți pe care i-aș fi luat eu, că mă pricep, nu ca MM și Andone. Acuma văd că aici în Premier Lig, mă cam bat doar cu ochelaristul ăla cu clop, ca frații Petreuș. Cu restul nu discut.

Mă uit pe clasament și mă bufnește râsul. Cum să te bați cu mine, băi Abramovici? Păi ai bătut la Norvici și gata ești zmeu? Nuuuu, tată, vii să te bați cu Becali să vedem care se pricepe la fotbal. Ăia, Unirea Mencestăr, la fel. N-are dom’le constanță în joc. Și nici rude la Constanța, ca mine, hă, hă, hă. Păi ați văzut nașu Gică de la Constanța, mătură cu ei pe jos prin Liga 1. Oare nu și datorită lu’ Becali?

Eu săptămâna asta mă duc la Palatul de cristal. Joc cu unii de stă ei pe acolo și atârnă la palat ăla. Cică ei a bătut la Unirea Mencestăr, sanchi, 2-1. Păi așa te prezinți tu în fața lui Becali? Cu 2-1? Îs curios cum arată palatul ăla al lor. N-are cum să fie mai mare ca palatul lui Becali. Cum sună palatul de cristal și cum sună palatul lui Becali?

Am văzut că mai e un român aici în Premier Lig, tot Andone, da’ Florin, nu Bogdan. Nu are cum să mai fie Bogdan Andone în aceeași ligă cu Becali. Eu am vrut să-l învăț fotbal, iar el s-a supărat ca ciobanul pe sat. Lasă tată, că îi învață Becali fotbal pe engleji. Așa se întâmplă când vă bateți joc de valori și de Cristos și de cuvântul Domnului. Vreau să-l aduc și pe Sandu Tudor aici, dar e prins cu niște rugăciuni la București și mai durează puțin.

Florin Andone ăsta de care vă ziceam mai sus a comis-o rău tare de tot. A intrat într-unul cum intra Mihai Viteazu în turci, mândru ca soarele sus de pe cer. Au văzut roșu amândoi. Și Andone la cartonaș, și băiatul ăla săracul, cred că era sânge.

Am ochit la Mencestăr Siti un atacant bunicel, Sergiu Aguero îi zice la băiat. Are poze cu Messi pe Instagram, posibil să fie prieteni. Cred că îi fac o ofertă. Lu’ Salah nu îi fac, am auzit că nu e creștin. N-ai cum, bă tată, să dai goluri la infinit dacă nu te închini la Cristos. Eu nici nu știu de ce îl mai ține ochelaristul ăla în echipă. A dat două goluri, mare scofală. Păi voi l-ați văzut pe Olaru, ăla de l-am cumpărat eu la FCSB înainte să plec? Pac, pac, gol! Bine, gol pentru Gaz, da’ tot gol se cheamă că e. Se pricepe sau nu Becali la fotbal?

A început să-mi placă aicea în Anglea. Vreau să fac și o biserică la stadion și îi pun pe toți să-l mărturisească pe Cristos. Așa văd și eu cu cine pot să lucrez în continuare. Deja am ochit câțiva care nu își face cruce nici când intră pe teren, nici când dă gol, nici când se ceartă cu arbitrul.

L-am avut câteva zile pe Luțu aici, dar l-am trimis înapoi în Pipera. Mi-a picat și aici un examen. L-am pus să dea de condus pe stânga cu volanul pe dreapta și tâmpitul s-a urcat pe locul mortului în mașina englezească, cum ar veni. Nici nu l-au mai lăsat ăia nici să pornească motorul, că oricum nu ajungea la pedale de acolo. Abia ținea de volan cu o mână. Păcat de el, în doi-trei ani îl puneam șofer la autocar și apoi antrenor principal, după ce se familiariza cu limba.

Gata, destul pentru săptămâna asta, mă duc să mă pregătesc pentru vizita la Palatul de cristal. Forța Becali! Forța FCAVB! Campionii, campionii, ole, ole, ole!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here