Doamneee, unde am greșit, Doamneee? Am luat iar bătaie. M-au bătut ăia de la Palatul de Cristal, dar să mor dacă am văzut vreun palat pe undeva. Nici nu știu de ce le zice așa la băieții ăia. Singurul lucru mișto la deplasarea asta a fost că ei jucau în echipament roș-albastru, mi-a adus aminte de FCSB. Am văzut că și ei au bătut, a dat Adi Popa cel grăsuț gol. Bravo, tată!

Am râs mult când am văzut că i-au scos din Ieuropa Lig portughejii ăia. Nu le mai vine bănuțu’ anul ăsta. Pe când eu aici în Anglea, stau, iau bătaie și intră lirele streline în cont. Etapa asta mi-a luat roșu Trezeguet. Pentru asta, el nu o să vadă lire streline luna asta. L-am și trimis deja la echipa a doua, am aflat că oricum nu are drept de joc etapa următoare.

Da’ nu-i nimic, tată, e abia a treia înfrângere. Până fac cinci ca FCSB mai e, tată, destul. Oricum, mă uit așa pe clasament și nu am emoții. Păi cu cine să mă bat? Abramovici e praf. A făcut iar egal acasă cu niște neica nimeni nou promovați. Bine, și noi suntem nou promovați, dar noi nu suntem neica nimeni. Noi suntem Becali.

Unirea Mencestăr, pac, egal, nu am emoții. Arsenal, egal. Tottenham, egal. Nu înțeleg ce-i cu ăia de la Livărpul. Parcă are pe necuratu’ în ei. Bate tot. La fel și Orașul Mencestăr. Nu-i lucru curat cu ăștia, vă spun.

Acum că e pauză în Premier Lig, o să mă implic un pic mai mult la echipă să batem etapa viitoare pe Uestham. Ăștia cică ei e occidentali sanchi și o arde pe șuncă. Păi cu Becali oierul vrei să te pui tu, bă Șuncă din Vest? Cum sună șuncă și cum sună brânză Becali? Nu vreau emoții la meciul ăsta, le-am zis și la băieți. Adică, bine, eu le-am zis, da’ nu cred că au înțeles ceva. Se uitau toți mirați așa la mine.

Am aflat acum că cică nu știe nici unul românește. Păi de aia luăm bătaie întruna, bă, tată! Ăștia nu poate să pună în aplicare planurile mele de joc, că ei nu le înțelege, cum ar veni. Aaa, păi stai că întoarcem foaia atunci. De mâine, lecții de română la toți. Și armână, că vreau să-i pun să și cânte pe la petreceri.

Mi-am luat și un duhovnic la stadion, acum e în teste. Vreau să văd cât de puternică îi e rugăciunea. L-am pus să se roage să se facă o minune și să trec pe locul patru până de Crăciun. Mi-a zis că „nău proablăm, men!” Deci cum am înțeles eu, se rezolvă. Luăm masa împreună și mă uit așa la el că e pe evlavie, nu glumă. Postește bine, se abține de la mâncare cu succes și se tot împărtășește dintr-o sticlă mică. Adică la un moment dat în timpul mesei, nu mai zice nimic. Stă așa împărtășit peste măsură și se uită la mine. Nu m-am băgat până acum, așa o fi obiceiurile pe la ei.

Acum e pauză în Premier Lig. Joacă Anglea cu Bulgaria și Kosovo. Țăranul ăla de selecționer nu a luat nici un băiat de la noi, ca Contra Cosmin cu FCSB-ul. Aveți boală pe Becali, este? Nu-i nimic tată, se întoarce roata vieții. Unu’ e Becali. Bine, adică mai sunt, dar unu’ e George Becali.

Gata, tată, mă duc la antrenament. Astăzi exersăm Crezul. Până la sfârșitul antrenamentului, vreau să-l știe toți ca pe Tatăl Nostru. Bine, Tatăl Nostru o să exersăm săptămâna viitoare, vedem ce-o ieși. Spre biruința lui Hristos, FCAV! Hei, hei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here