Băăăă, nu mai pot de nervi. Cum băi, tată, să nu iei pe nimeni la națională de la FCAVB? Cum? Păi ce antrenor ești tu, bă Southgate, bă? Adică vine Becali în Anglea, ia echipă, bagă bani și antrenează ca soarele sus de pe cer și vii tu, un boschetar cu vestă luată la sehaș și chemi la națională numa’ pe cine vrei tu. Contra ești bă! Contra mea și Contra Cosmin.

Lasă tată, că pe viitor toată echipa națională a Angleei va fi cu băieți tineri de la FCAVB. O să vedeți voi, englejilor! Numai mânji o să iau, îi antrenez personal și o să vă rugați de mine să îi dau la națională. Zice ăștia pe lângă mine pe aici că cică a bătut cu 4-0. Păi hai să analizăm, pe cine a bătut? Pe Bulgaria a bătut. Păi dacă luai pe băieții de la FCAVB unșpe dădeai bă, Southgate, bă! Auzi la el, Bulgaria. Păi cum sună Bulgaria și cum sună Becali?

Eu acum stau liniștit, te las în pace că și așa am meci mare Luni, vine în vizită niște băieți din Londra, Unirea Uestham le zice. Le dă Becali vizită de n-o s-o poată duce. Cinci le dau. Manita, cum se zice pe aici în engleză.Am o tactică nouă în cap, m-am inspirat de la naționala României, care a bătut pe cavalerii de la Malta la Ploiești. A jucat 4-4-2 cu maltejii, nu 5-3-2 ca cu Spania. Am văzut eu cu Luțu și cu un prieten de-al lui. Eh, surpriză! Becali și FCAVB o să joace cu Uestham în 5-4-3. Nici n-o să știe ce îi lovește.

Adică am betonat apărarea, joc cu 4 fundași centrali și un fundaș dreapta. Pe stânga nu pun pe nimeni, că stânga numa’ rău a făcut la țara mea și la familia mea, mama lor de comuniști. Apoi la mijloc. Păi la mijloc pun simplu doi pe stânga, doi pe dreapta. În centru nu mai e nevoie că am pe centru trei atacanți, care unul din ei o să fie gras și o să stea în fața la portar lu’ adversari și ăla n-o să vadă mingea de el și pac, gol! Șut, gol! Șut, gol! Pac, pac, la cap, la cap, pac, 5-0 pentru Becaaaaliiiii!!!

N-a văzut Premier Lig tactică ca a lu’ Becali de când e el Premier Lig. Anu’ ăsta, gata, iau titlul! La anu’ cine joacă în grupe? Becali joacă, hei, hei! Face Becali lire streline? Face! Câte lire streline face Becali? Muuuulte! Cât înseamnă asta în ieuro? Habar nu am.

Mi-am luat treling să stau și eu pe bancă, sanchi, cică maseur ceva acolo. Mă omoară roamingul ăsta că trebuie să dau zeci de telefoane și mesaje de la oficială în timpul meciului. În plus nu vede ăla de l-am pus, sanchi, antrenor cum îi arăt cu mâna când vorbesc eu în engleză. Bine, eu m-am prins că uneori se face că nu mă vede. Cică, sanchi, e ocupat să studieze jocul din teren. Păi, bă, mare antrenor care ești tu mare antrenor, de aia te țin eu pe bancă, să faci tu analiza jocului? Nuuu bă, pe bancă stai ca să asculți ce zice Becali. Eu fac analiza jocului și știu ce trebuie făcut ca să câștigăm. Uite, de exemplu, Luni trebuie să fim mai buni decât ei și să le dăm cinci goluri și ei să nu dea nici unul. Clar? Hai, du-te și antrenează că deja m-am enervat.

Eh, vedeți și voi ce greu e să fii patron în Premier Lig? Numai incompetenți pe aici. Era unul, nutreționist am înțeles că îi zice, nu știu exact ce făcea, dădea nutreț la caii putere de la autocar cred. Eh, și vine ăsta într-o zi la mine cu o listă mai mare ca pomelnicul pe care îl las eu lângă mia de euro la noi la biserică în Pipera că să cumpăr nu știu ce, că nu știu cum, că să mănânce băieții mai bine pe calorii și nu știu ce dracu’ mai zicea. Bă, l-am oprit repede că deja mă enervase cu engleza lui. Ce treabă ai tu cu băieții? Tu îți vezi de vitele tale la care le dai tu nutreț și pe mine mă lași în pace. Altul cică că noi nu avem vite la FCAVB. Nu avem? Păi atunci ăsta ce căcat caută aici? Afară, aut, gata! L-am dat afară. Nu-l prostești tu pe Becali. Cu Becali nu-ți merge așa.

Dar acum, gata, vă las, că am treabă, mă duc la aeroport să-l iau pe Luțu că vine în vizită. Să vezi ce râd de el când s-o urca în mașină și o să vadă că nu e volanul acolo unde crede el. Gudbai, mai frienț!

P.S.: nesimțitul de Luțu s-a urcat în spate și m-a făcut șoferul lui. La sfârșit mi-a dat 4 lire streline șpagă. Am început să fac bani în Anglea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here