Bă tată, stau de câteva zile și mă tot întreb unde am greșit. Păi, bă, nu se poate bă să joci cu Uestham și ei să are om în minus și tu să nu poți să dai gol. Nu ai cum bă, tată! Păcălești fotbalul și Dumnezeu nu doarme, El te vede că păcălești fotbalul. Mă uit așa pe rezultatele de la etapa asta, că englejii are prezentări frumoase la rezultate, cu culori și poze mișto și mă minunez de ce șansă am ratat.

Ziceți și voi, Citi ia bătaie de la Noruici, trei boabe au încasat. Arsenal, tunarii lu’ pește, egal la Uatford, incredibil, tată. Ăia cu palatul de cristal au luat patru, bă, patru! Și tu, mare echipă FCAVB, nu dai gol la amărâții ăia de Uestham? Păi mă uitam și la tricourile lor, avea două ciocane pe piept de zici că era tâmplari, nu fotbaliști. Păi cum sună ciocan și cum sună Becali?

Ăia a lu’ ochelaristul ăla, Clop, bate tot. Trei goluri cu alți șmecheri, Castelul Nou le zice. M-au distrus pisihic aicea în Anglea cu castelele și palatele lor. Numa’ nobili și lorzi, zici că sunt singurul burghez din fotbalul englezesc. Burghez și patriot. Am făcut paranteza asta, mă-nțelegi, pe istorie și cultură generală cum ar veni, ca să fac introducerea pentru etapa viitoare, care o pregătesc eu de zor acum cu băieții.

Avem iar drum la Londra, jucăm cu Arsenal. La câte meciuri jucăm acolo, mai bine mut echipa în Londra, am început să mă plictisesc la Bărmingăm. E frumos și aicia, dar nu are castele și palate cum are londrezii. Am pus deja ochii pe un castel, nu prea mare, Bachingăm îi zice, cică stă două babe acolo acum, Elisabeta le zice la amândouă. Surori cred că sunt, fete bătrâne, nemăritate, stau ca proastele amândouă acolo. M-am uitat atent și știu deja și cum o să renovez, pun o cruce mare roșie în curte să am la ce mă închina dimineața când mă trezesc alături de Dumnezeu și îi dau și o văruială că pare cam neîngrijit castelul ăla.

Așa, tată, revin la meciul cu Arsenal. Am făcut deja tactica cu băieții și stafful tehnic. Sanchi, am făcut-o eu singur, am zis așa să simtă și ei că sunt băgați în seamă. Deci, atenție! Mergem la Londra, cu autocarul sau avionul, nu m-am hotărât încă. Mergem la meci, mergem la victorie, pac, pac, la cap, 2-0 scurt, fără emoții. Becali se întoarce învingător de la Londra.

M-a sunat Luțu ieri să îmi zică că a bătut FCSB la Craiova. I-am zis că mă doare-n cur. Să bată la Londra dacă sunt ei așa buni. Cum o să bat eu duminică.

Nu știu când naiba pică etapa cu Abramovici, că eu pe aia o aștept, de aia am venit în Anglea, să mă bat cu Abramovici. Becali nu uită și nu iartă. Numai Dumnezeu iartă. Bine, nici el nu cred că uită, că uite ce îmi face, nu reușesc neam să trec de locul 17. Șaptișpe, băă!! Păi până locul 4 mai am cred că 20 de locuri. Nu mai am răbdare. Vreau până la Crăciun să facem 44 de puncte. Victorie, victorie, victorie, victorie, numa’ așa vreau s-o țin.

Ăla de vă ziceam eu mai demult, Aguero, iar a dat gol. Are ochi Becali la fotbaliști sau nu are? Mă pricep sau nu? Ia zi, Pandurule, e bun sau nu e bun Becali? Am făcut o ofertă pentru el deja, opt sute de mii și 20 la sută din viitorul transfer. Vii la FCAVB, sigur te vede vreo echipă bună și te ia. Din Cehia, din China, Arabia, nu ai cum să nu prinzi un transfer când se ocupă Becali de tine.

Acum mai urmăresc pe unul, la tichitaca Barcelona, Messi îi zice. E cam sâsâit cred, de aia se scrie cu doi S. Mă enervează că e cam pitic și mie piticii nu-mi plac. Că mi-a mai adus MM odată un pitic din ăsta și am crezut că mor de inimă. O să-l mai urmăresc pe Messi să văd dacă e ceva de capul lui. Pe Messi și pe Țumu, de la FCSB. Pe ăștia vreau să-i iau la iarnă.

PESE: și pe Florinel Coman, mă mai gândesc. Bai, bai, hev ă nais dei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here