Stau așa și mă tot gândesc cu ce am păcătuit săptămâna trecută. Trufaș nu am fost, de înjurat am înjurat da’ în românește, nu cred că a înțeles englejii ce am zis. Și oricum nu am înjurat de cele sfinte, am zis de două ori ‘p..da mă-tii și de vreo sută optzeci și patru de ori să te f.t, antrenorule prost care ești tu antrenor prost. A, și lu’ portar i-am zis că mă cac în gura lui. De vreo șaptișpe ori i-am zis, dar asta nu e înjurătură. Am auzit eu că e unii la care le și place. Scatofilieni le zice. Nu mă bag, nu cunosc. Dacă omul își face cruce corect cu mâna dreaptă, în rest poate să mănânce orice din partea mea. Bine, să nu se f..ă în cur, că atunci cu Becali nu mai faci casă. Cum sună în cur și cum sună Becali?

Nu înțeleg cum am luat iar bătaie la Londra. Am început cum îmi place mie, pac, pac, la cap, gol minutul 20. A dat scoțianul ăla cu ginul, nici nu mai țin minte cum, că eram ocupat să-mi fac un cornet să nu mai scuip semințele pe jos, că m-a certat tanti Mary, adjuncta pe cleaning de la tribuna 1. Vine pauza, transmit la băieți indicațiile, îmi calc pe suflet și nu fac nici o schimbare și, vai de plm, vine hahalera aia de arbitru și dă penalty la londrezi. Bă și apare unul Pepe, negru el așa când stă fără tricou și mi-o bagă în ață. 1-1, fmm!!!

Fac semn că trebuie să dăm iar gol și Wesley ăla de am crezut și eu și Luțu că e băiatul lui Porumboiu mă ascultă (bravo, tată, să treci pe la palat deseară) și o dă la londrezi de nu a știut fraierii ce i-a lovit. Și gata, zic, pac, pac, la cap, pac, la cap, la cap, astăzi Becali pleacă triumfător de la Londra.

Vine minutul 81, desfac pachețelul cu telemea pe care îl am aici în lojă de la prima etapă și, cum mă strâmbam eu de la miros, îi văd pe londrezi că se îmbrățișează și râde. Îl sun pe Luțu care se uita la meci din Pipera și îmi zice că au dat gol și că e 2-2 acum. Scorul, cum ar veni.

F..u-i mama mă-sii de treabă, cu echipa mă-tii, că jucam și cu om în plus (iar!) încă din prima repriză. Eh, și nu știu cum căcat se face minutul 84 și mai dau ăia un gol, tot un negru, Aubag Abang Ambag Aunbem Anbagbang, plm, un negru.

Mă mai alină gândul că și agariciul ăla de Abramovici a luat bătaie, de la Clop, neamțul ăla cu ochelari. Merge ceas ochelaristul, zici că-i berbecul meu Marcel, când îl dau la montă. Citi ăia a bătut cu 8-0. Opt, bă, să cad de pe scaun când am auzit. Aguero ăla de l-am ochit eu, iar a dat gol. Am mărit oferta pentru el, dau 900.000 de euro și îl las să joace la Citi până în iarnă. Îl aduc la echipă de Crăciun. Cum ar veni, îmi fac un cadou de ziua Domnului. Pe Messi nu-l mai vreau. Nici nu joacă la tichitaca Barcelona, e rezervă. Păi, bă tată, întâi te faci tu titular la fraierii ăia și după aia vii să joci pentru Becali la FCAVB.

Nici pe Florinel Coman nu-l mai iau, am citit că face mental căucing. Păi tu ești bărbat, Florinele, sau nu ești bărbat, Florinele? Păi îți zic io, nu ești, că de aia te și cheamă Florinel, că dacă erai bărbat, te chema și pe tine Florin, ca pe Florin Piersic sau Florin Salam.

E greu, tată, aici în Premier Lig. Am citit (da, Becali mai și citește) că FCSB a făcut egal cu campioana. Am lăsat o echipă mare acolo, în Pipera. Cu plăcere, România! Asta se întâmplă dacă nu ai grijă de valori. Ele pleacă. A plecat Becali, a plecat Ianis Hagi, a plecat și vecinul Mitică, pleacă toți, băi România! O să rămâi cu Dan Petrescu și cu Piți și o să-ți pară rău.

În fine, eu am treabă în Anglea, nu mă joc. Săptămâna viitoare am meci cu Bărnlei. Nici nu discut cu ei. Patru sau cinci le dau. Le-am și zis la băieți: „bateți pe Bărnlei și nu vă mai zic nimic.”

L-am rugat pe Sandu Tudor să vină să îmi dea cu tămâie și mie la stadion aici, am văzut că la FCSB a funcționat. Iar el, sanchi, cică nu poate fără Vintilă Argeș, că ăla ține cădelnița, el doar se roagă. Și eu știu ce rugăciune puternică are Sandu. Asta e, mă cac în gura lor la amândoi dacă nu vrea să vină. O să aduc o sută de popi să cânte și o să dau cu tămâie singur. Că unu’ e Becali. George Becali adică. Că așa mai sunt Becali destui.

Ochei, ai gău tu uorc nau! Gudbai Romeinia, chip in taci!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here