Pe vremuri, când eram io mai tânăr și dansam bine tare la revelioane prin Poiana Brașov și la nunta lui Chivu (te salut, Cristi, cum mai e treaba prin Milano? Merge coronavirusul, merge?) era o piesă care mie îmi plăcea mult tare de tot, Of, viața mea pe numele ei. Nu știu de ce, dar de la o vreme tot îmi vine s-o cânt și o aud așa în urechile mele cu care aud io și când merg să mă cac și apoi când sunt la masă de exemplu și în mașină, și pe stradă când mai ies cu oile la plimbat.

Am fost la Lestăr că aveam meci cu zdrențele alea arogante din localitate și, plm nu mai vă zic, mi-a dat cu terenu’ în cap, cum se zice în termeni de specialitate. Ca în bancu’ cu patrula mi-a tras-o. Nu știți bancu’ cu patrula? Patru la zero, hă, hă, hă, sanchi, mă-nțelegi? Io de acuma nu mai zic nimic. Că de titlu, că de retrogradare (ptiu, drace!), că de cupele europene, că de mă-sa lu’ Premier Lig, nu mai tată, gata. De acuma cum o vrea Bunul Dumnezeu și Sfinții care îl înconjoară pe EL acolo Sus în Slava Cerului, acum și pururea și-n vecii vecilor, Amin, forța FCAVB, hei, hei, hei! Bag plua!

În Premier Lig e 20 de echipe, că așa a vrut ei englejii să facă, cu douăj’ de echipe. Și FCAVB e pe locul 19, plm. Că dacă era oameni calumea și de treabă, făcea și englejii ăștia ligă cu opt, hai zece echipe și era și George Becali acuma pe locul șapte, hai nouă. Dar ei zdrențe și oameni fără Dumnezeu, a făcut cu 20, să stea George Becali, marele antrenor și patron de fotbal masculin cu piciorul, pe locul 19. Cum ar veni, dacă mai eram patron în România, acum eram pe locul cinci în Divizia B. Bă englejilor, io atâta vă zic: Rușine, rușine, rușine, adică de trei ori rușine, ‘tu-vă-n gură și-n aripă să vă tuf!

Io acuma ce să mai fac? Că noi nu jucăm nimic. Adică jucăm numai după ureche și dacă jucăm așa nu avem nici o șansă la titlu. Dar eu nu mai sunt supărat, nu am cum să mai fiu supărat, nu se poate. Acuma io am calculat, 90% – 95% e jucat titlul. O să ia neamțul ăla ochelarist cu Livărpul cred. În mod normal, e jucat. Numai o minune poate face să se schimbe ceva. Să spunem că se mai încurcă ei, dar noi câștigăm tot de acum încolo? Adică nah, cât e matematic, orice e posibil, mai credem și în minuni. Uite, cum s-a întâmplat cu Uatford, Atletico și Celsi. Alea da minuni de la Dumnezeu.

În fine, mă piș pe Premier Ligul lor, cum am mai reiterat io și cu alte ocazii. Acuma stau și mă uit la Meme cum plânge că a ajuns coronavirusul pluii și în România. Eu vă spun vouă cum i-am spus și lui și spun așa cum zice Biserica, să mergem la slujbe. Merg mai departe și spun altceva. O să vedeți dacă sunt nebun sau am dreptate. Se va demonstra în câteva luni. Țineți minte ce vă spun. O să vedeți că virusul ăsta, în toate țările în care se face Sfânta Liturghie, în țările ortodoxe, nu va fi puternic. România va beneficia de Sfânta Liturghie. La noi vor fi 3-7 cazuri, nu așa multe ca în alte țări. Nu poate virusul. Se face Sfânta Liturghie și se spune „Dumnezeule, ferește-ne pe noi și țara noastră de această boală”. Așa va fi în toate țările ortodoxe, Bulgaria, România, Cipru, Rusia, Serbia. Astea sunt țări în care se face Sfânta Liturghie, țări puternice. O să vedeți în cinci luni dacă sunt nebun sau spun adevărul. Se va demonstra pe statistică. Noi mergem la Biserică și nu ținem cont de guvernanții necredincioși care spun erezii. Bă, dacă în Biserică sunt 100 de oameni care au coronavirus și se împărtășesc, mă duc și eu și mă împărtășesc cu lingurița lor. Prin Sfânta Împărtășanie, Hristos ne însănătoșește! La rugă ne rugăm să ne ferească Dumnezeu de virus. Nu vine boala, nu are ce căuta boala aici. Dumnezeu îndepărtează pericolul. Pe fotbal stă el mai prost. Adică mai prost când e vorba de George Becali, băga-mi-aș eu ceva în ea de viață. Cum ziceam și mai sus: Of, viața mea!

Dar gata cu lamentările. Săptămâna viitoare vine Abramovici la Bărminghem. Sincer vă zic că mă doare-n pluă. N-are decât. Io nici nu mai voiesc a-l vedea, mai dă-l în mă-sa de rus bulangiu. Adică zic eu bulangiu că nu mai mă bagă în seamă, nu că e homosexual și să mă ia iar handicapații cu discriminarea, că ce am io cu homosexualii care se tufe-n cur ei și face prăpăd pe pământ. Că din cauza lor nu mai ninge iarna și ne-am umplut de viruși cu coroană. Vă pup, mă duc să-l consolez cu două peste ceafă pe Meme, că plânge ca o muiere de două zile, că el n-a primit cadou de 8 Martie, acum și-a adus aminte bulangiul. La el bulangiu, înseamnă că îl fac homosexual, ia hai gata și cu discriminarea. Forța FCAVB, hei, hei, Amin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here