V-am zis că mă doare-n pluă că trebuia să vină Abramovici cu Celsi cu tot la Bărminghem? Io zic că v-am zis. Ei bine, nu a mai venit. Că cică a amânat federația englejească de fotbal campionatul. Că covid, că c-o păți, că sanchi, bam, bam, bam, mă-nțelegi, l-au închis. Mie nu îmi pare rău să știți, că m-au scăpat de o nouă bătaie. Îi simțeam așa pe băieți, întimorați, că le-am și zis: „Băbăieți, vă simt întimorați”. În fine, acum e liniște în Anglea cu fotbalul, s-a mai calmat dracii în ei, că prea o luaseră razna. Prea câștiga Livărpul ăia la foc continuu și magica FCAVB și-o tot fura. Asta nu e democrație, tată, asta e dictatură curată. Și George Becali nu a murit la revoluție ca să scape o țară de dictatură și să se mute în alta. Așa că, bravo la federația englejească de fotbal și multă multă mu.e la heitări.

Am văzut cu ochii lu’ Meme și urechile lu’ Luțu la televizor că e cam belită treaba în România cu coroanăvirusul ăla. Bine, e belită și aici, dar englejii cică a pus la cale un plan. Dacă mă întrebați pe mine, sunt cretini de-a dreptul. Cică, sanchi, lasă coroanăvirusul așa la liber pe stradă să prindă tot ce poate, că cică, sanchi bam bam bam, imunizare colectivă. Ei cred că nu a auzit ce s-a întâmplat la Colectiv în România, de vrea ei să meargă iar pe drumul ăsta cu colective. Știți cine mai credea în colective? Nu știți, că nu sunteți deștepți ca George Becali. Da’ vă spun: comuniștii. Ei credea în colective și în puterea celor mulți. Cum era cântecelul? Unde-s mulți puterea crește și corona nu răzbește.

De când am râs acum zece ani de boschetarii de Boanchiș și Cartianu la emisiune la Horia Ivanovici, nu am mai râs așa bine. Ah, ce dor îmi e de vremurile alea. Aveai cu cine face caterincă, domnule. Ăștia aicea în Anglea, vai de plua lor. Numai săr, numai senchiu, pliz, m-a spart cu politețurile lor grețoase.

Da’ io am dat liber la toată echipa și la toți oamenii care oricum nu știu ce dracu’ făceau pe aici pe la club, să stea acasă și care i-a căcat. Nu să-mi vină mie la birou cu muci și tuse și ce naiba or mai lua ei de la colectiv. Să fie sănătoși! Bine, adică nu prea or să fie, da’ nah, am zis și eu așa, sanchi, mă-nțelegi?

Eu o să fac o excursie în Pipera, stau 14 minute pe carantină să nu zică iar DNA-ul că Becali, c-o fi, c-o păți, că iar fură George Becali, că vai ce pericol pentru biata țară e Becali și apoi îmi bag plua în gura lor și ies cu fetele la o plimbare pe bulevard. Le scot la masă, le dau să mănânce bio, salată verde și apoi ne întoarcem pe jos, ușor acasă. Eu la maică-mea, la nevastă-mea și la fiice, ele la stâna lor.

Citește Luțu acum că cică a propus englejii că să votăm noi cluburile toate douăzeci dacă să mai continuăm campionatul sau nu. Păi eu zic să nu mai continuăm, ce plm?! Începem de la început. Așa e corect. Adică cum? Continuăm și George Becali retrogradează? Băi, ești nebun? Sau ne oprim de tot și gata, George Becali a retrogradat deja? Vă bag plua puncte puncte în gură de nu vă vedeți băi, hahalerelor, zdrențelor, boschetarilor! Da’ nu vă e un pic rușine obrazului să îi faceți una ca asta unui fost europarlamentar? (aici l-am citat pe nebunul de Vadim, simpatic mai era, ‘bagi în pchizda mă-sii!)

Iar cu coroană virusul, mă duc la tratament la biserică, pun popa să bage citire non stop pe Sfânta Liturghie și scap io și de data asta. Nu am luat eu beteseuri la pârnaie, nu iau nici coroanăvirus. Și credeți-mă, probabilitatea să iei un beteseu de la un băiat mare cu tatuaje aproape șterse la pârnaie e muuult mai mare decât să iau io coroanăvirus, bag în pchizda mă-sii și pe ăsta. Mi-am luat măști de protecție să-mi pun și-n cap, adică deja mi-am pus, după cum puteți vedea, hă, hă, hă…

Așa că, până scăpați, rugăciune, post, rugăciune, post, rugăciune, bam, bam, bam, tocană, tocană, tocană. Pac, post la cap, gol. Pac, rugăciune la cap, gol. Deci 4-3-3, cu focul la ei și pe ei, pe ei, pe mama lor, au, au, au! Forza FCAVB, mu.e la coroanăvirus, hei, hei, hei! Amin.

Așa să vă ajute Dumnezeu pe voi, săracilor și proștilor care sunteți proști. Care nu, nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here