Cum vă merge de pandemie, dragi miei? Tot pe izolare, tot pe izolare? V-a cam băgat boala asta morcovul în cur, este? Acum m-am prins eu de ce Meme îl avea băgat mai de demult. Vizionar, dom’le! El acuma nu mai are teamă, stă pe feisbuc și face aroganțe cu rapidiștii, că atâta știe și el să facă, aroganțe de căcat. Păi bătatăbă, dacă vrei să faci o aroganță de șmecher, vii la George Becali și întrebi cum se face. Iar George Becali îți explică și te învață creștinește, cu duhul blândeții, pe pedagogie teologică cum ar veni, sanchi bam bam bam. Se aude, Memeule?!

Am citit cu ochii lu’ Luțu în presa englejească că cică s-a dus la Domnul mama lu’ Pepe Gardiola de la Orașul Mencestăr. Cu covidu’ pluii puncte puncte s-a dus. Păcat, Dumnezeu s-o ierte că sigur era femeie bună. O să tremit nește flori, un buchet cum ar veni, da’ după ce trece criza, că acum sunt ocupat cu criza, că nu știu dacă ați văzut criza, da’ a venit criza.

Da’ să nu ziceți că nu v-a zis George Becali că asta o să se întâmple la ei acolo. Adică la neortodocși. Adică io v-am spus că la noi, la ortodocși, liturghia apără. În Belgia, ca să iau așa o țară la întâmplare de pe mapamond, sunt 20.000 de cazuri, iar în toată ortodoxia sunt câteva mii de cazuri. Se vor face statistici și se va observa că toată ortodoxia, cu zeci de milioane de locuitori, a înregistrat 10.000 de cazuri, iar Belgia, cu 6 milioane de locuitori, a avut 20.000 de cazuri, nu știu dacă v-am mai zis. La ortodocși vor fi 500 de morți, iar în alte părți sunt 500 de morți pe zi. Nu toți avem același Dumnezeu pe care-l avem noi, mă-nțelegi? Noi, ortodoxia, îl avem pe Dumnezeu Tatăl în poartă, pe Dumnezeu Fiul în atac și pe Duhul Sfânt pe faza defensivă. Alții au idoli. Da’ hai să nu intrăm pe teologie acum că mă enervez și îl bat pe Luțu, că oricum nu am ce discuta cu voi, zdrențelor.

La noi, mor 2-3 oameni pe zi, avem 150 de îmbolnăviri pe zi, unii mai fac febră, apoi se fac bine. Autoritățile au procedat bine, dar mai mult îi sperie pe oameni, cum s-a întâmplat cu Meme, vezi relatarea de mai sus cu morcovul în cur. Bine, sanchi, zice ei că 10 morți pe zi, că 20 de morți pe zi, da’ vin eu George Becali și vă întreb, ce mi-e 2-3, ce mi-e 10-20? Aud?! E la fel, vă zic eu.

Eu acum stau acasă, ce plua mea puncte puncte să fac? Respect legea, căca-m-aș în ea. Că pentru noi bogaţii oricum e uşor, că avem curte mare. Da’ pentru săraci e mai greu, că ei are curte mică sau, cum s-au mai văzut cazuri, nu are deloc. Și pe mine oricum nu mă mai interesează lucrurile materiale. Adică genți, treninguri, furculițe, chestii din astea. La bani nu renunț, ei mă interesează în continuare. Mă debarasez de toate lucrurile materiale. Că mă uit la alți bogați, mai săraci ca George Becali totuși, care ei au luat-o razna. Cum eram și eu acum multă vreme, cam acum o săptămână. Dădeam mii şi mii și mii și mii și mii și mii de euro pe genţi. Și pe maşini. Și pe  palate. Vai de capul lor. Și de al meu cum eram în trecut, acum o săptămână.

Acum a venit coronavirusul şi a zis cu voce tare „Vă ţin în casă! Ce faceţi voi cu inelele şi cu hainele, animalelor, zdrențe ce sunteți?” Io cred cu mintea mea care o am de la Dumnezeu că în următorii 2-3 ani oamenii vor mai avea o reţinere în a cumpăra lucrurile. Eu voiam să le cumpăr fetelor mele câte o maşină cadou. Dar, hopa!, m-am retras. Și le-am și zis: „Hopa!, mă retrag.” Aşa vor face oamenii. Hopa!, se vor retrage.”

Mai vorbesc așa câteodată și cu angajații miei de la magica FCAVB, să mai văd ce face ei acolo în Anglea și cum se descurcă, vai de capul lor de păcătoși. Cică stă și ei în casă ca proștii, nu ca deștepții cum stă George Becali. Cam atâta a înțeles Luțu din ce zice ei, că eu nici atât nu înțeleg, mă piș pe englezeasca lor.

Sper să treacă mai repede pandemia pluii puncte puncte să mă întorc în Anglea și să le arăt io la engleji cine e George Becali pe parte fotbalistică cum ar veni cică. Că m-am gândit la un plan să iau campionatul până la toamnă: îi las să se joace, să plua mea puncte puncte, ce face ei acolo, și după aia îi trimit pe Meme, pe Luțu și pe Argăseală să fure trofeul și medaliile de la ăia care le primește de la federația englejească de fotbal și le dau eu la băieții mei și cu o primă de câte 250 de lire streline din alea ale lor englejești. Și după aia fac o poză mișto să pun story pe Insta, cum am mai făcut, bam bam bam.

Da’ până atunci, stați în casă, care aveți, sărakilor! hă, hă, hă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here