Gata, tată, se dă drumu’ la Premier Lig după ziua la copii, unu iunie adică. A zis chiar prim-ministrul lor, Boris ăla. Simpatic om, mie îmi place așa despre el, că e deștept tare, se vede din privire. Are ceva măreț în el, cum avea și handicapatul ăla de Vadim, mare nebun și ăla. Mi-e așa un pic dor de el, că nu mai am cu cine să fac o dezbatere filosofică serioasă, că Mitică s-a retras, Borcea nah, cu problemele lui, nu mai am practic cu cine să țin sus steagul filosofiei, sarcasmului și al discuțiilor inteligente. Aia e, rămâne George Becali numărul unu și pe filosofie, că la fotbal știe deja tot poporul român și englej că e deja. Numărul unu adică. George Becali adică. Eu adică. Adică.

Și acuma, ca să se știe cum dăm drumu’ la treabă, la Premier Lig adică, s-a făcut mare ședință la engleji acoloșa că sanchi bam bam bam, că cum facem, c-o fi c-o păți, mă-nțelegi. Bătatăbă, patru ore a stat ăia și a discutat de ziceai că nu mai pleacă vreunul viu din camera aia. Io așa m-am plictisit, unu că nici nu înțelegeam ce zic în engleza lor de căcat și doi că oricum nu eram acolo, îl trimisesem pe Luțu, că și așa avea băiatul drum la Londra să-mi aducă mie ceva ce îmi place mie și se găsește numai la Londra. În fine, a discutat ei patru ore și nimic. Nu știm exact cum ne reapucăm de treabă. Da’ io le propun acum pe această cale să facem ceva cu locul magicei FCAVB din clasament că așa nu se mai poate. Să ne dea și nouă locul 7, hai 8 acolo, că nu e frumos să mă lase tot la retrogradare după atâta vreme.

Și să începem naibii mai repede. Gata! Ce carantină? Cine e bolnav să stea în plm acasă, iar cine e sănătos să joace fotbal! Păci ce facem bătată, stăm acum? La revedere, coronavirus, monavirus! Gata, suge-o! Am terminat cu tine.

Adică, nah, ai corona? Eşti pozitiv? Stai acasă! Dacă sunt 9 cazuri la o echipă? La revedere și sănătate, vorba vine. Ai pierdut campionatul și te tuf. Nu joci. Bagi copiii de 17 ani, 15 ani. Ce ne interesează pe noi, ăștia șemecheri și cu bani? Cine e bolnav să stea acasă! Adică acum asta e doar părerea mea, da’ fac eu în așa fel încât să fie și părerea la alții.

Băbăiețibă, vom trăi cu virusul! Gata. Vă spune George Becali. Cine-l are stă acasă, cine nu are casă, nu stă acasă. Cine nu are corona să se ducă la muncă, să joace fotbal. Mie ce teamă să-mi fie? De un virus? De un corona? Nici măcar nu se vede deloc. Cum să-mi fie frică? Nu e chiar aşa cum zice lume. Eu am părerea mea. Ce să facem acum? Ne închidem în casă? Nu mai muncim? Nu mai mâncăm? Trăim cu virusul. Cine moare, moare! Cine trăieşte, la muncă şi la fotbal.

Eu am făcut teste de m-am plictisit. Acuma nah, dacă mă obligă legea, mai fac. Dar fotbaliştii sunt puternici. Ce să facem? Facem noi acum corona… Pe mine nu m-a interesat corona. Nu am purtat mască, nu am ţinut cont de distanţarea socială. Am făcut testul de două ori pentru familia mea. Gata, nu mai contează. Ce să mai facem acum? Asta e părerea mea. Să se dea drumul la treabă, hai!

Gata, mă duc să mă pregătesc de treabă. Forța FCAVB, hei, hei, hei! Amin în plm!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here