Am pus între paranteze Uniunea Sovietică din două motive. În primul rând pentru că i-ar fi plăcut lui Nea Nicu, mai ales că sindromul Stockholm încă bântuie prin societatea românească. Cel de-al doilea motiv ar fi că și lui Ion Iliescu îi place.

E drept că ministrul Oteveculturii ne-a cam luat-o înainte, prin alegerea Irinei Meinstrim pentru rolul episodic de ambasadoare a lui Constantin Brâncuși, dar asta nu trebuie să ne mire. Se cuvine doar să facem o mică observațiune, anume că gurile rele ar putea invoca un eventual caz de discriminare, din moment ce pe A. C. Minune nu l-a întrebat nimeni.

Cum însă orice inițiativă nu-i bună decât în formă continuată, ne facem o datorie de onoare din a recomanda reprezentanților guvernelor Orban (oricare dintre ele) și alte nume de influensări, de talie minimum mondială, întru propășirea neamului și înaintarea României spre neputism.

Pentru postul de Ambasador al Demografiei și Familiei TradiționaleCristian Borcea.

Ambasadoare a orfanilor din topul miliardarilor ForbesMihaela Rădulescu-Bănică-Schwarzenegger-etc.

Doctor Honoris Andropauza al Academiei de Aperitive și Spirtoase și Guvernator al Platoului continental al Mării Negre – Traian Băsescu.

Mare Maestru al Ordinului Crăpelniței și Trezorier al Asociației de Prietenie cu Dosarele Fostei Securități Mircea Dinescu (poetul).

Selecționer unic al presei sportive și atașat duhovnicesc pe lângă Ioana Cosma – Dl. George Becali.

Președintă la linba și literatura rominăVasilica Dăncilă.

Consul onorific al României la DitrăuCabral.

Hambasadoru la bani și amantu la femei – Guță.

Președinte-Director General la NimicLucian Mândruță.

Inspector principal al Corpului de Control al Deceselor și Speranței de ViațăIon Iliescu.

Victor-Viorel Shakespeare

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here